Povezane novice

Pahor se je dokončno poslovil od svoje velike ljubezni

Zurnal24 18.02.2023
Predaja Pahorjeve katrce za dobrodelne namene se je zgodila na Vranskem. Kupec je družina Fratar, ki je zanjo odštela 60.000 evrov. Bivši predsednik republike Borut Pahor je danes na Vranskem sklenil dobrodelno akcijo Katra za dober namen, ki je… »

Pahor predal ključe katre novemu lastniku, ta jo bo prav tako prodal na dobrodelni dražbi

RTV Slovenija 18.02.2023
Nekdanji predsednik Borut Pahor, ki je nedavno svojo prepoznavno katro na spletni dražbi prodal za 60.000 evrov, izkupiček pa podaril v dobrodelne namene, je predal ključe novim lastnikom. Najvišjo ponudbo za Renault 4 iz leta 1991, ki je bila… »

Svojo daroval za dobrodelne namene, v zameno dobil leseno katrco

24ur 18.02.2023
Dobrodelna dražba je zaključena, denar je zbran, Pahorjeva katrca pa ima novega lastnika. A s tem dobrodelne geste ni konec, je razkril Aleksander Fratar, katerega družina je s 60 tisočaki kupila katro. Marca bodo namreč z njo izpeljali novo dražbo… »

Pahor na Vranskem sklenil dobrodelno akcijo Katra za dober namen

Slovenske novice 18.02.2023
Vozilo je kupila družina Fratar iz Dravograda. Bivši predsednik republike Borut Pahor je danes na Vranskem sklenil dobrodelno akcijo Katra za dober namen, ki je potekala ta mesec. Za svoj starodobni avtomobil Renault 4, letnik 1991, t. i. katro, je… »

Pahorjeva katrca ima novega lastnika, a tudi on ni ostal praznih rok

SiolNET 18.02.2023
Nekdanji predsednik republike Borut Pahor se je ob koncu dobrodelne akcije Katra za dober namen srečal s predstavniki Inštituta zlata pentljica in društva Junaki 3. nadstropja ter družino Fratar. Prav oni so ponudili najvišji znesek, 60 tisoč evrov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem