Povezane novice

Kriminalisti popoldne zaključili ogled kraja nesreče v Hamexu

Primorske 18.02.2023
Kriminalisti so danes popoldne zaključili ogled kraja petkove nesreče v podjetju Hamex na Vrhniki, v kateri je ena oseba umrla, dve pa sta huje poškodovani. Nadaljujejo analizo podatkov in ugotavljanje okoliščin za razjasnitev vzroka nesreče, so… »

Oba poškodovana v eksploziji na Vrhniki še vedno v kritičnem stanju

SiolNET 18.02.2023
Kriminalisti so popoldne zaključili ogled kraja petkove nesreče v podjetju Hamex na Vrhniki, v kateri je ena oseba umrla, dve pa sta huje poškodovani. Poškodovana sta še vedno v kritičnem stanju ter v umetni komi, po navedbah zdravnika pa bo tako… »

Kriminalisti končali ogled kraja nesreče, a nadaljujejo zbiranje obvestil o vzroku eksplozije

RTV Slovenija 18.02.2023
Kriminalisti so končali ogled kraja nesreče v podjetju Hamex na Vrhniki, vendar nadaljujejo zbiranje obvestil o vzroku eksplozije, ki je terjala smrtno žrtev. Dva delavca se še vedno bojujeta za življenje, oba sta močno opečena po koži in dihalih… »

VZROK NESREČE V HAMEXU ŠE UGOTAVLJAJO: Poškodovana delavca imata hude opekline po koži in dihalih

Regional 18.02.2023
Kriminalisti so danes popoldne zaključili ogled kraja petkove nesreče v podjetju Hamex na Vrhniki - v kateri je ena oseba umrla, dve pa sta huje poškodovani - ter nadaljujejo analizo podatkov in ugotavljanje okoliščin za razjasnitev vzroka nesreče… »

Po tragediji na Vrhniki: oba poškodovana v kritičnem stanju in v umetni komi

24ur 18.02.2023
Kriminalisti so z ogledom kraja tragičnega dogodka na Vrhniki, v katerem je umrla ena oseba, dve pa sta bili huje poškodovani, zaključili. Nadaljujejo pa z analizo podatkov in ugotavljanjem okoliščin. Kako in zakaj je do eksplozij, ki so kasneje… »

Novo o tragični nesreči na Vrhniki: Policija je sporočila, da ...

Zurnal24 18.02.2023
"Preiskava tako obsežnih in kompleksnih nesreč lahko traja dlje časa," so povedali na Policijski upravi Ljubljana. Kriminalisti so danes popoldne zaključili ogled kraja petkove nesreče v podjetju Hamex na Vrhniki - v kateri je ena oseba umrla, dve pa… »

Vzrok nesreče v Hamexu še ugotavljajo

Delo 18.02.2023
V nesreči je en delavec umrl, dva sta utrpela hude poškodbe in se zdravita v Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana. Kriminalisti so danes popoldne zaključili ogled kraja petkove nesreče v podjetju Hamex na Vrhniki – v kateri je ena oseba… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem