Povezane novice

Slovenci oškodovani: "Tole je bil boj za preživetje"

Zurnal24 19.02.2023
Slovenski deskarji oziroma deskarka so ostali brez vidnejše uvrstitve na paralelnih veleslalomih na SP v Bakurianiju. Slovenska deskarja Žan Košir in Tim Mastnak sta izpadla v osmini finala na tekmi paralelnega veleslaloma na svetovnem prvenstvu v… »

Košir in Mastnak po bitki na skrajno neenakovredni progi obtičala v osmini finala

SiolNET 19.02.2023
Slovenska deskarja Žan Košir in Tim Mastnak sta se uvrstila v izločilne boje na tekmi paralelnega veleslaloma na svetovnem prvenstvu v gruzijskem Bakurianiju, a sta oba končala v osmini finala, na 11. oz. 12. mestu. Oba slovenska finalista sta… »

Košir in Mastnak na rdeči progi nemočna: To ni bilo podobno deskanju

RTV Slovenija 19.02.2023
Žan Košir in Tim Mastnak sta na 15. svetovnem prvenstvu deskarjev v Gruziji nastopila v izločilnih bojih paralelnega veleslaloma, vendar sta (oba na počasnejši rdeči progi) izpadla v osmini finala. 38-letni Žan Košir je po dobrem začetku v… »

Tim, Žan in Gloria brez odmevnih podvigov v Gruziji

Delo 19.02.2023
Slovenska deskarja Žan Košir in Tim Mastnak sta izpadla v osmini finala na tekmi paralelnega veleslaloma na svetovnem prvenstvu v gruzijskem Bakurianiju. Slovenska deskarja Žan Košir in Tim Mastnak sta izpadla v osmini finala na tekmi paralelnega… »

Košir in Mastnak izpadla v osmini finala na SP v deskanju

Dnevnik 19.02.2023
Slovenska deskarja Žan Košir in Tim Mastnak sta izpadla v osmini finala na tekmi paralelnega veleslaloma na svetovnem prvenstvu v gruzijskem Bakurianiju. Že po kvalifikacijah sta brez izločilnih bojev ostala Rok Marguč in edina slovenska predstavnica… »

Odločni Mastnak: Ni skrivnost, da želim postati svetovni prvak

24ur 19.02.2023
Štirje slovenski deskarji alpinci bodo v nedeljo začeli nastope na svetovnem prvenstvu v gruzijskem Bakurianiju. Med njimi je, sodeč po zadnjih rezultatih, glavni adut Tim Mastnak, ki si želi nadgraditi dosežke z velikih tekmovanj, na katerih je že… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem