Povezane novice

Neznanec osupnil zvezde lige NBA. Z zabijanji za same desetice. #video

SiolNET 19.02.2023
Tekmovanje v zabijanju na NBA All-Star vikendu nas je v zadnjih nekaj letih pogosto pustilo hladne. Letos pač ne! Tri od štirih zabijanj zmagovalca so sodniki ocenili z maksimalnim številom točk (50). In zmagal je Mac McClung. Kdo? Sportal Dončić z… »

Dončić v zvezdniški družbi prvič ostal praznih rok, padel je rekord

SiolNET 19.02.2023
Luka Dončić je v noči na ponedeljek v Salt Lake Cityju v Vivint Areni še četrtič v ligi NBA zaigral na tekmi vseh zvezd, tretjič je Slovenec zvezdniško tekmo začel v prvi postavi. Dončić je zaigral v ekipi LeBrona, ki je morala na koncu s… »

Poglejte, kaj počne Anamaria, medtem ko Dončić in Jokić čakata na tekmo zvezd (FOTO)

Slovenske novice 19.02.2023
Težko je reči, katera je lepša ... Dončić in njegova izbranka izmenjevala nežnosti, pred njegovim odhodom. Medtem ko zvezdnika lige NBA Nikola Jokić in Luka Dončić uživata na All-Star vikendu v Salt Lake Cityju, njuni boljši polovici čakata… »

[Video] Kakšen met! Nova čarovnija Dončića pred zvezdniško druščino

Nova 24TV 19.02.2023
Luka Dončić (Foto: Twitter) Kdor zna, pač zna. Slovenski košarkarski čudežni deček Luka Dončić je zopet dokazal, da se zaman ne opeva njegovih mojstrovin, ki jih izvaja pod košarkarskim košem. Množico športnih navdušencev je namreč povsem… »

NBA vikend zvezd: Dončić navdušil z norim košem (VIDEO)

Slovenske novice 19.02.2023
V metanju trojk je ponoči slavil zvezdnik Portlanda Damian Lillard, medtem ko je v zabijanju zmagal Mac McClung. V Salt Lake Cityju ta konec tedna poteka vikend vseh zvezd severnoameriške lige NBA. V metanju trojk je ponoči slavil zvezdnik Portlanda… »

Vsega 188 cm visoki anonimnež je novi kralj zabijanj

Zurnal24 19.02.2023
V Salt Lake Cityju ta konec tedna poteka vikend vseh zvezd severnoameriške lige NBA. V metanju trojk je ponoči slavil zvezdnik Portlanda Damian Lillard, medtem ko je v zabijanju zmagal Mac McClung. Glavni dogodek bo ponoči, ko se bosta ob 2.30 pomerili… »

#video Lillard najboljši v metanju trojk, McClung kralj zabijanj

Dnevnik 19.02.2023
V Salt Lake Cityju ta konec tedna poteka vikend vseh zvezd severnoameriške lige NBA. V metanju trojk je ponoči slavil zvezdnik Portlanda Damian Lillard, medtem ko je v zabijanju zmagal Mac McClung. Glavni dogodek bo ponoči, ko se bosta ob 2.30 pomerili… »

Lillard najboljši v trojkah, McClung kralj zabijanj, Dončić že navdušil

RTV Slovenija 19.02.2023
Na vikendu All Star je v metanju trojk zmagal Damian Lillard, ki je bil v finalu s 26 točkami boljši od Buddyja Hielda (25) in Tyresa Haliburtona (17), medtem ko je v zabijanju žirijo najbolj navdušil Mac McClung. Lillard, sedemkratni udeleženec… »

Ne, to ni fotomontaža, to je čarovnik Luka

Zurnal24 19.02.2023
Luka Dončić na All-Star vikendu znova navdušil. Tokrat z neverjetno, kar čarovniško potezo. In ne, ne gre za fotomontažo. "Je sploh kaj, česar Luka ne zmore?" se sprašujejo na družbenih omrežjih. Slovenski košakrarski virtuoz Luka Dončić, ki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem