Povezane novice

S pomočjo Slovenije v Afriko ladja z ukrajinskim žitom

Dnevnik 19.02.2023
Iz ukrajinskega Črnomorska je s pomočjo Slovenije v okviru pobude Žito iz Ukrajine odplula ladja s tovorom žita za Kenijo. Kot so v nedeljo še sporočili z zunanjega ministrstva, je Slovenija preko Svetovnega programa za hrano za omenjeno pobudo… »

Ladja z ukrajinskim žitom s pomočjo Slovenije krenila proti Afriki

24ur 19.02.2023
Iz ukrajinskega Črnomorska je s pomočjo Slovenije v okviru pobude Žito iz Ukrajine odplula ladja s tovorom žita za Kenijo. Ruske sile v bojih na vzhodu Ukrajine pa medtem po navedbah guvernerja ukrajinske regije Lugansk Sergeja Hajdaja sestavlja vse… »

Kadirov napovedal ustanovitev zasebne vojske #vŽivo

SiolNET 19.02.2023
Čečenski voditelj Ramzan Kadirov namerava ustanoviti zasebno vojaško podjetje, podobno skupini Wagner. Ruske sile v bojih na vzhodu Ukrajine po navedbah guvernerja ukrajinske regije Lugansk Sergeja Hajdaja sestavlja vse več rednih vojakov ruske vojske… »

Rusi s temi manevri skušajo onesposobiti ukrajinska brezpilotna letala

Zurnal24 19.02.2023
Ruske sile v bojih na vzhodu Ukrajine po navedbah guvernerja ukrajinske regije Lugansk Sergeja Hajdaja sestavlja vse več rednih vojakov ruske vojske in ne plačancev skupine Wagner, ki so v zadnjih tednih silovito napadali mesto Bahmut, poroča ameriška… »

ZDA svarijo Kitajsko, naj ne podpre Rusije v Ukrajini. Očitajo ji razmišljanje o pošiljanju orožja.

RTV Slovenija 19.02.2023
Ob robu Münchenske varnostne konference sta se sestala kitajski visoki diplomat Vang Ji in ameriški zunanji minister Antony Blinken, ki je sogovornika posvaril pred posledicami, če bi Kitajska Rusiji v Ukrajini nudila materialno podporo. Blinken je po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem