Povezane novice

Boe zgrešil 20. tarčo in ostal brez šestega zlata, Cisar še nikoli boljši

SiolNET 19.02.2023
Norvežan Johannes Thingnes Boe na šesti posamični tekmi na biatlonskem svetovnem prvenstvu v Oberhofu ni osvojil še šeste zlate kolajne. Na tekmi s skupinskim štartom je bil tretji. Zasenčila sta ga Šveda Sebastian Samuelsson in Martin Ponsiluoma… »

Lampičevo doletela kazen

Dnevnik 19.02.2023
Z žensko preizkušnjo s skupinskim startom se je končalo SP v Oberhofu. Za najboljši slovenski dosežek med vikendom je poskrbela moška štafeta z devetim mestom. Pred sobotnima štafetama je kazalo, da jih prireditelji ne bodo mogli izpeljati, kajti… »

Zadnja zlata medalja na biatlonskem SP Hanni Oeberg, Polona Klemenčič 19.

SiolNET 19.02.2023
Z žensko preizkušnjo s skupinskim startom na 12,5 kilometra se je v nemškem Oberhofu končalo svetovno prvenstvo v biatlonu. Zadnjo zlato medaljo je osvojila Švedinja Hanna Oeberg, edina slovenska predstavnica Polona Klemenčič je bila 19. Potem ko… »

Šveda ob slovesu od Oberhofa prehitra za JT Boeja, Cisar do izida kariere

RTV Slovenija 19.02.2023
Sebastian Samuelsson je novi svetovni prvak v skupinskem startu, kjer je Johannes Thingnes Boe bil "le" tretji. S 17. mestom je Alex Cisar izboljšal svojo najboljšo uvrstitev med biatlonsko elito. Ob 15.15 se je začela tekma biatlonk s Polono… »

Šveda strla Boeja za dvojno zmago

Zurnal24 19.02.2023
Edini slovenski predstavnik Alex Cisar je osvojil 17. mesto. Šved Sebastian Samuelsson je zmagovalec tekme s skupinskim startom na 15 km na biatlonskem svetovnem prvenstvu v nemškem Oberhofu. Srebro je osvojil njegov rojak Martin Ponsiluoma, bron pa… »

Šveda pokvarila načrte favoritu, ki je osvojil še sedmo kolajno

Delo 19.02.2023
Sebastian Samuelsson in Martin Ponsiluoma sta poskrbela za dvojno švedsko slavje ob koncu SP v biatlonu. Johannes Thingnes Bø je osvojil bron. Šved Sebastian Samuelsson je zmagovalec tekme s skupinskim startom na 15 km na biatlonskem svetovnem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem