Povezane novice

Za Jelarja je bila pot v Romunijo zelo koristna

Dnevnik 19.02.2023
Slovenski smučarski skakalec Žiga Jelar je z drugim mestom na tekmi posameznikov in ekipni tekmi dvojic upravičil svojo željo po potovanju v oddaljeno Romunijo. »Sem kot star dizelski motor. Potrebujem nekaj časa, da se ogrejem. Pričakujem, da bom… »

Slovenca dobila napet dvoboj z Avstrijcema za drugo mesto

SiolNET 19.02.2023
Slovenska smučarska skakalca Maksim Bartolj in Žiga Jelar sta danes v romunskem Rasnovu na super ekipni tekmi za svetovni pokal osvojila drugo mesto. Zmagala je nemška dvojica Karl Geiger - Andreas Wellinger, našima asoma pa sta v finalni seriji… »

Slovenca na superekipni tekmi v Rasnovu druga

Zurnal24 19.02.2023
Jelar in Bartolj sta zaostala le za favoriziranima Nemcema. Slovenska smučarska skakalca Maksim Bartolj in Žiga Jelar sta na superekipni tekmi za svetovni pokal v romunskem Rasnovu zasedla drugo mesto. Po pričakovanjih sta ju premagala Nemca Karl… »

Jelar z odličnimi skoki prinesel Sloveniji drugo mesto

Slovenske novice 19.02.2023
Slovenca na superekipni tekmi v Rasnovu druga. Slovenska smučarska skakalca Maksim Bartolj in Žiga Jelar sta na superekipni tekmi za svetovni pokal v romunskem Rasnovu zasedla drugo mesto. Po pričakovanjih sta ju premagala Nemca Karl Geiger in… »

Jelar in Bartolj druga na superekipni tekmi v Rasnovu

Delo 19.02.2023
Slovenska smučarska skakalca sta na superekipni tekmi za svetovni pokal zaostala le za Nemcema. Slovenska smučarska skakalca Maksim Bartolj in Žiga Jelar sta na superekipni tekmi za svetovni pokal v romunskem Rasnovu zasedla drugo mesto. Po… »

Jelar boljši tudi od Wellingerja, z odličnimi skoki prinesel Sloveniji drugo mesto

RTV Slovenija 19.02.2023
Žiga Jelar in Maksim Bartolj sta na tekmi dvojic v smučarskih skokih v Rasnovu osvojila drugo mesto. Boljša sta bila le Nemca Karl Geiger in Andreas Wellinger. Tretje mesto je pripadlo Avstrijcema Clemensu Aignerju in Philippu Aschenwaldu. Žiga Jelar… »

USPEH NA SUPEREKIPNI TEKMI: Drugo mesto za Maksima Bartolja in Žigo Jelarja (FOTO)

Regional 19.02.2023
Slovenska smučarska skakalca Maksim Bartolj in Žiga Jelar sta na superekipni tekmi za svetovni pokal v romunskem Rasnovu zasedla drugo mesto. Po pričakovanjih sta ju premagala Nemca Karl Geiger in zmagovalec sobotne posamične tekme Andreas Wellinger… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem