Povezane novice

Prvak znan vnaprej, najbrž pa tudi drugi

Primorske 20.02.2023
Odigrali so še zadnje zaostale tekme rednega dela v ženski državni ligi. Pričakovano je na vrhu serijski prvak Krim Mercator pred ajdovskim Mlinotestom. V najboljši (modri) skupini državne lige je zadnjo zaostalo tekmo rednega dela Krim Mercator… »

Ničla Izolanov, točka Hrpeljcev

Primorske 20.02.2023
Po osiromašenem vikendu bo ta teden za rokometaše v prvi A ligi precej bolj živahen. Začel se bo že jutri v Bonifiki, kjer bodo z dvobojem med Koprčani in Ribničani spravili pod streho razpored 15, kroga. V soboto je bila na sporedu le ena zaostala… »

Vračamo se k sistemu: vzemi račun ali plačaj kazen

Primorske 20.02.2023
Na ministrstvu za finance so prepričani, da se za upadom števila izdanih računov skriva siva ekonomija in utaja davkov. Prodajalce bodo nadzirali s pomočjo kupcev. SLOVENIJA > Državni zbor bo na redni seji, ki se začenja danes, med drugim po nujnem… »

Krajani: Telemach bazno postajo postavil na črno

Primorske 20.02.2023
Podjetje Telemach je na zasebnem kmetijskem zemljišču v Studenem pri Postojni pred časom postavilo bazno postajo. Na Občini Postojna in v krajevni skupnosti so prepričani, da na črno, v podjetju pa pravijo, da gre le za začasen objekt. Medobčinska… »

V manj kot letu vladanja spet “sto dni miru” za organizacijo dela

Primorske 20.02.2023
Devet ministrstev se mora po zakonu v vladi preoblikovati, tri začenjajo na novo. Postopek, da bodo povsem zaživela, je dolgotrajen. Še vedno potekajo pogajanja o prenosu denarja in kadrov z ministrstev in služb, kjer so ti delali pred reorganizacijo… »

Prvih 30 študentov že biva v Barki

Primorske 20.02.2023
Prvih 30 študentov Univerze na Primorskem se je že vselilo v nekdanji Garni hotel Pristan v bližini vhoda v Luko Koper, ki so ga v preteklih mesecih preuredili v študentski dom. KOPER > Spomnimo, da je Luka Koper decembra lani prodala svoj Garni hotel… »

Zaradi plastičnega pokrova na tehtnici kupci niso oškodovani

Primorske 20.02.2023
“Številke o teži so drugačne, če je v trgovini na tehtnici plastični pokrov ali pa če ga ni. Razlika ni velika, a vseeno ...,” se je nam potožil naš bralec iz Sežane. Očitno ni bil edini, ki ga je to zmotilo, saj je na urad za meroslovje… »

Breginj bo dobil čistilno napravo, odplake ne bodo več tekle v Nadižo

Primorske 20.02.2023
Breginj bo po več kot desetih letih prošenj in obljub vendarle dočakal čistilno napravo, v nekaj letih bodo naselje v celoti komunalno uredili. Poteka razpis za gradnjo centra za zaščito in reševanje. To sta dve večji naložbi, ki se jih bodo… »

Skesanca poskušali umoriti dvakrat

Primorske 20.02.2023
Ankaranska ugrabitev, ki se je novembra 2019 končala z umorom Danijela Božića, je bila le ena od smrti, ki jih preiskovalci pripisujejo članom slovenske celice Kavaškega klana. Povezana je s krajo droge iz skladišča na Okroglem. Tri od štirih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem