Povezane novice

#video Vikend vseh zvezd v ligi NBA: Trener Mike Malone je med tekmo trpel

Dnevnik 20.02.2023
Na tekmi vseh zvezd v ligi NBA je moštvo Giannisa Antetokounmpa s 184:175 ugnalo moštvo LeBrona Jamesa. Najkoristnejši igralec tekme je bil zvezdnik Bostona Jayson Tatum, ki je zbral 55 točk, 10 skokov in 6 asistenc. Luka Dončić je dosegel 4 točke… »

Dončić in James sta hranila moč za nedeljsko soočenje

Primorske 20.02.2023
SALT LAKE CITY >Dvoboji vseh zvezd v severnoameriški košarkarski ligi NBA se vse bolj sprevračajo v strelske festivale oziroma odprta tekmovanja v metu za tri točke brez pravih obramb. Tako je bilo tudi v 72. izvedbi ekshibicijskega dogodka, ki ga je… »

Dončić je že kar tekmoval z Jokićem, kdo se bo manj trudil

Delo 20.02.2023
Slovenski as je ob porazu moštva LeBrona Jamesa na tekmi All- Star NBA dosegel štiri točke in z dekletom odhitel na izlet v Mehiko. Tudi 72. tekma All-Star NBA je prinesla več zabavnih vložkov kot resne košarke, nastopajoči pa so lov na čim višji… »

Velika zadrega Jokića, Srbi kričijo: "Nedopustna sramota"

Zurnal24 20.02.2023
Kapetana obeh All-Star ekip sta po mnenju srbskih novinarjev grdo ponižala enega najboljših košarkarjev na svetu Nikolo Jokića. Dvakratni MVP lige NBA Nikola Jokića, ki tudi letos sodi v sam vrh favoritov za ta laskavi naziv, je postal ena izmed… »

Dončić navdušil z odgovorom na bahavo potezo Moranta

Zurnal24 20.02.2023
Slovenski košarkar je tako kot vselej doslej skrbel za dobro razpoloženje na All-Star tekmi. Košarkarski spektakel v Salt Lake Cityju so nekateri igralci izkoristili za razkazovanje svojih izjemnih veščin, medtem ko so drugi bolj kot z igro… »

Kyrie o Lukovem pristopu: "Je že v Mehiki? Ni ga bilo videti. Dajte mu pivo ..."

Zurnal24 20.02.2023
Dončić je nestrpno dočakal svoj oddih v Mehiki. Ekipa Giannisa Antetokounmpa, za katero je Jayson Tatum s 55 točkami dosegel rekord po številu točk na tekmi zvezd All-Star, je v Salt Lake Cityju premagala ekipo LeBrona Jamesa s 184:175. Za slednjo… »

Lukova izjava še naprej pretresa NBA, zdaj sta ga podprla še velika zvezdnika

Zurnal24 20.02.2023
Tudi zvezdnika Bostona in Denverja nista navdušena nad tekmo vseh zvezd. Član Boston Celtics Jaylen Brown in klubski kolega MVP tekme zvezd Jaysona Tatuma je na glas povedal, kar čedalje več ljubiteljev košarke že nekaj časa meni o spektaklu, ki ga… »

Povedal na glas, kar večina že nekaj časa meni: To ni košarka

24ur 20.02.2023
Član Boston Celticsov in klubski kolega MVP tekme zvezd Jaysona Tatuma, Jaylen Brown, je na glas povedal, kar večina ljubiteljev košarke že nekaj časa meni o spektaklu, ki ga liga NBA imenuje tekma zvezd. "To ni košarka," je bil kritičen Brown, ki… »

Tatum presegel rekord Davisa, Dončić z mislimi v Mehiki

RTV Slovenija 20.02.2023
Ekipa Janisa Andetokumba je na tekmi All Star v Ligi NBA s 184:175 premagala ekipo LeBrona Jamesa, v kateri sta bila tudi Luka Dončić in Kyrie Irving. Jason Tatum je za zmagovalce dosegel rekordnih 55 točk in si prislužil naziv MVP-ja dvoboja… »

Priznanje Luke Dončića: To je resnica

Slovenske novice 20.02.2023
Nagrado za najkoristnejšega igralca (MVP) tekme je prejel Tatum, ki je poleg absolutnega rekorda na tekmi All-Star, kjer obrambe sploh ni, podrl tudi rekord po številu točk v četrtini. Ekipa Giannisa Antetokounmpa, za katero je Jayson Tatum s 55… »

Zmaga ekipi Giannis, Dončić dočakal oddih v Mehiki

Delo 20.02.2023
Jayson Tatum je s 55 točkami dosegel rekord po številu točk na tekmi zvezd All-Star. Ekipa Giannisa Antetokounmpa, za katero je Jayson Tatum s 55 točkami dosegel rekord po številu točk na tekmi zvezd All-Star, je v Salt Lake Cityju premagala ekipo… »

Dončić zabil kar med intervjujem, LeBron priznal premoč Giannisu

Zurnal24 20.02.2023
Giannis Antetokoumpo tokrat prvič premagal LeBrona Jamesa. Luka Dončić je še četrtič v petih sezonah zaigral na tekmi All-Star, po lanskem premoru tretjič v začetni peterki. Na žrebu pred tekmo, ki sta ga opravila kapetana LeBron James in Giannis… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem