Povezane novice

Janković bi rušil vilo šefa SNS. Jelinčič: Nič ni res. #video

SiolNET 20.02.2023
Vila, za katero želi prvak Slovenske nacionalne stranke (SNS) Zmago Jelinčič iztržiti tri milijone evrov kupnine, je v prostorskih aktih ljubljanske občine predvidena za rušenje. Zmago Jelinčič želi prodati vilo v Ljubljani, s kupnino poplačati… »

Jelinčičevo vilo naj bi rušili. Jelinčič: To ni mogoče

24ur 20.02.2023
Vilo Zmaga Jelinčiča, ki jo prodaja za tri milijone evrov, želi ljubljanska občina porušiti. Po veljavnih prostorskih aktih je namreč predvidena odstranitev, na tem mestu pa naj bi zgradili stolpnice. Jelinčič pravi, da o rušenju nič ne ve, a da… »

Janković bi porušil Jelinčičevo vilo sredi Ljubljane

Zurnal24 20.02.2023
Že smo poročali, da želi Zmago Jelinčič prodati svojo vilo v Ljubljani. A občina pravi, da je po prostorskem načrtu zgradba predvidena za rušenje. Že v začetku februarja smo pisali, da želi Jelinčič vilo v Ljubljani, v kateri ima sedež tudi… »

Rušili bodo Jelinčičevo vilo, ki jo prodaja za tri milijone evrov

Necenzurirano 20.02.2023
Nov udarec za Zmaga Jelinčiča: vila, za katero želi iztržiti tri milijone evrov kupnine, je v prostorskih aktih ljubljanske občine predvidena za rušenje. Vila Zmaga Jelinčiča, prvaka Slovenske nacionalne stranke (SNS), ki ima v njej tudi svoj… »

Uradno: Janković bi rušil Jelinčičevo vilo

Necenzurirano 20.02.2023
Nov udarec za Zmaga Jelinčiča: vila, za katero želi iztržiti tri milijone evrov kupnine, je v prostorskih aktih ljubljanske občine predvidena za rušenje. Jelinčičevi načrti se podirajo Boj za premoženje. Vila Zmaga Jelinčiča, prvaka Slovenske… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem