Povezane novice

SDS bi Rusijo uvrstil med države, ki podpirajo terorizem, Golob odgovarja

Mladina 21.02.2023
Vsako neusklajeno politično dejanje je nepotrebno in neumestno, je v odzivu na pobudo poslancev SDS za sprejetje resolucije o uvrstitvi Rusije med države, ki podpirajo terorizem, sporočil slovenski premier Robert Golob. Vsako neusklajeno politično… »

Putin: Moskva prekinja sodelovanje pri omejevanju strateške jedrske oborožitve

Slovenske novice 21.02.2023
Putin: Oni so začeli vojno. Mi smo samo uporabili silo, da jo zaustavimo. Rusija bo sistematično nadaljevala ofenzivo v Ukrajini. Ruski predsednik Vladimir Putin je imel danes, tri dni pred prvo obletnico ruskega napada na Ukrajino, nagovor o stanju v… »

Putin: Za zaostrovanje konflikta v Ukrajini odgovoren Zahod

Primorske 21.02.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je danes, tri dni pred prvo obletnico ruske invazije na Ukrajino, začel dolgo pričakovani govor o stanju v državi. Kot je zagotovil, bo Rusija "sistematično" nadaljevala ofenzivo v Ukrajini, za zaostrovanje konflikta v… »

Rusija prekinja sodelovanje v Novem Startu. Moskva zahteva umik vojakov in opreme Nata iz Ukrajine.

RTV Slovenija 21.02.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je sporočil, da Moskva prekinja sodelovanje v pogodbi z ZDA o omejevanju strateške jedrske oborožitve Novi Start. Napovedal je tudi "sistematično" nadaljevanje ruske ofenzive v Ukrajini, za katero je znova okrivil… »

Fajonova o predlogu SDS: To je prilivanje olja na ogenj #video

SiolNET 21.02.2023
"Ne verjamem, da lahko to ustavi Vladimirja Putina v tej agresiji, da bo to ustavilo vojno, nasprotno, gre za prilivanje olja na ogenj," se je na predlog poslancev SDS za sprejem resolucije, s katero bi Slovenija Rusijo uvrstila na seznam držav podpornic… »

Golob: Obsodb ruske agresije že veliko, ne potrebujemo novih deklaracij

Dnevnik 21.02.2023
Vsako neusklajeno politično dejanje je nepotrebno in neumestno, je danes v odzivu na pobudo poslancev SDS za sprejetje resolucije o uvrstitvi Rusije med države, ki podpirajo terorizem, sporočil premier Robert Golob. Kot je dodal, je bilo obsodb ruske… »

V SDS ne bodo dovolili napada na blaginjo Slovencev

Nova 24TV 21.02.2023
Izjava stranke SDS o predlogu resolucije za uvrstitev Rusije na seznam držav podpornic terorizma. (Foto: STA) Vodja SDS meni, da je napovedana davčna reforma Golobove vlade v resnici poskus obdavčitve tistih, ki so si kupili hiše, stanovanja, s… »

SDS vložila predlog resolucije s katero predlaga, da slovenski DZ Rusijo uvrsti med države, ki podpirajo mednarodni terorizem

Gorenjski utrip 21.02.2023
Poslanska skupina Slovenske demokratske stranke je včeraj v parlamentarno proceduro vložila Predlog Resolucije Državnega zbora Republike Slovenije o uvrstitvi Ruske federacije med države, ki podpirajo terorizem. Podrobneje je o vsebini resolucije na… »

"Laž, ki jo bodo tudi Rusi težko požrli"

SiolNET 21.02.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je v današnjem govoru dejal, da so zahodni voditelji pred rusko posebno vojaško operacijo razpravljali o oskrbi Ukrajine z jedrskim orožjem. Tega še lahkoverni Rusi ne bodo mirno požrli, meni hrvaški vojaški analitik… »

Putin: Ukrajina je začela vojno, mi smo uporabili silo, da jo ustavimo

Necenzurirano 21.02.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je danes, skoraj eno leto po začetku invazije na Ukrajino, postregel z enim svojih pomembnejših govorov, ki so ga v Kremlju napovedali že pred časom. Vse oči svetovne politične srenje, ki ni natančno vedela, kaj… »

Stoltenberg: Nato bo Ukrajini pomagal razviti učinkovit sistem nabave orožja

Primorske 21.02.2023
Zveza Nato bo Ukrajini pomagala razviti učinkovit, pregleden in odgovoren sistem nabave orožja, je danes v Bruslju po srečanju z ukrajinskim zunanjim ministrom Dmitrom Kulebo in visokim zunanjepolitičnim predstavnikom EU Josepom Borrellom dejal… »

Janša: Rusijo je treba uvrstiti med države, ki podpirajo mednarodni terorizem

Dnevnik 21.02.2023
Slovenija bi morala, tako kot Evropski parlament in druge evropske države, sprejeti resolucijo, s katero bi Rusijo zaradi napada na Ukrajino in zločinov proti ćloveštvu uvrstili med za države, ki podpirajo terorizem, je prepričan predsednik SDS… »

'Resolucijo smo predlagali, ker tega ni storila vladna koalicija'

24ur 21.02.2023
Skupina 27 poslancev SDS s prvopodpisano poslanko Jelko Godec je v ponedeljek v parlamentarno proceduro vložila predlog resolucije o uvrstitvi Rusije med države, ki podpirajo terorizem, po besedah prvak SDS Janeza Janše pa so to storili zato, ker… »

Stoltenberg: Nato bo Ukrajini pomagal razviti učinkovit sistem nabave orožja

Dnevnik 21.02.2023
Zveza Nato bo Ukrajini pomagala razviti učinkovit, pregleden in odgovoren sistem nabave orožja, je danes v Bruslju po srečanju z ukrajinskim zunanjim ministrom Dmitrom Kulebo in visokim zunanjepolitičnim predstavnikom EU Josepom Borrellom dejal… »

Janša udaril po Urški Klakočar Zupančič: Naj ne trosi neumnosti

Slovenske novice 21.02.2023
Janez Janša je prepričan, da si izbrisani ne zaslužijo dodatne odškodnine. SDS je pripravil predlog resolucije, ki bi Rusijo označila kot podpornico terorizma. Predsednik SDS Janez Janša je na današnji novinarski konferenci predstavil vsebino… »

Janša: "Svobodnjaki so vam vzeli tisoč evrov na leto!"

Zurnal24 21.02.2023
Predsednik največje opozicijske stranke Janez Janša je komentiral besede predsednika vlade Roberta Goloba. Janez Janša je na novinarski konferenci, ki je bila sklicana ob predložitvi resolucije SDS o uvrstitvi Rusije na seznam držav, ki podpirajo… »

Putin: Prekinjamo sodelovanje v pogodbi o omejevanju strateške jedrske oborožitve Novi Start #video

SiolNET 21.02.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je danes v nagovoru o stanju v državi med drugim napovedal, da Rusija prekinja sodelovanje v pogodbi o omejevanju strateške jedrske oborožitve Novi Start. Kot razlog je navedel "absurdno zahtevo po inšpekcijskem nadzoru… »

SDS s predlogom resolucije za uvrstitev Rusije na seznam držav podpornic terorizma

Primorske 21.02.2023
Skupina 27 poslancev SDS s prvopodpisano poslanko Jelko Godec je v ponedeljek v parlamentarno proceduro vložila predlog resolucije o uvrstitvi Rusije med države, ki podpirajo terorizem. Podobno resolucijo je novembra lani sprejel Evropski parlament… »

Kaj je pogodba o omejevanju strateške jedrske oborožitve Novi Start?

24ur 21.02.2023
Svet je zaskrbljeno spremljal govor ruskega predsednika Vladimirja Putina. In skrbi niso bile odveč. Med govorom je Putin namreč sporočil novico, da Moskva začasno prekinja sodelovanje v pogodbi o omejevanju strateške jedrske oborožitve Novi Start… »

Putin: Rusija začasno prekinja sodelovanje v pogodbi o jedrskem orožju

24ur 21.02.2023
Skoraj leto dni po napadu na Ukrajino je ruski predsednik Vladimir Putin sporočil, da Moskva začasno prekinja sodelovanje v pogodbi o jedrskem orožju. Ob tem je v skoraj dvournem govoru poudaril, da je bila invazija nujna, da bi likvidirali… »

Janša Putina primerjal s Sadamom Huseinom

Zurnal24 21.02.2023
Predsednik največje opozicijske stranke želi, da Slovenija Rusijo uvrsti na seznam držav, ki podpirajo terorizem. Slovenija bi morala, tako kot Evropski parlament in druge evropske države, sprejeti resolucijo, s katero bi Rusija veljala za državo, ki… »

Janša: Z resolucijo pomagamo vladni koaliciji, da ne zatava še bolj

Delo 21.02.2023
Resolucijo o uvrstitvi Rusije med države, ki podpirajo mednarodni terorizem, je SDS predlagala, ker tega ni storila vladna koalicija, je povedal Janša. Janez Janša, predsednik SDS, je na novinarski konferenci predstavil vsebino resolucije o Rusiji kot… »

SDS pripravil predlog resolucije, ki bi Rusijo označila kot podpornico terorizma

RTV Slovenija 21.02.2023
V SDS-u menijo, da bi morala Slovenija po vzoru Evropskega parlamenta in številnih držav sprejeti resolucijo, s katero bi Rusijo označila kot državo, ki podpira terorizem. Kot je pojasnil Janez Janša, so predlog pripravili, ker tega ni storila vlada… »

Putin: Moskva prekinja sodelovanje v pogodbi Novi Start

Primorske 21.02.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je danes v govoru o stanju v državi sporočil, da Moskva prekinja sodelovanje v pogodbi o omejevanju strateške jedrske oborožitve Novi Start. Vendar je poudaril, da ne gre za odstop od sporazuma, temveč Rusija začasno… »

Putin / »Zahod želi Rusiji zadati strateški poraz«

Mladina 21.02.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je danes v nagovoru o stanju v državi napovedal, da bo Rusija "sistematično" nadaljevala ofenzivo v Ukrajini. Ruski predsednik Vladimir Putin je danes v nagovoru o stanju v državi napovedal, da bo Rusija "sistematično"… »

Ob obletnici vojne v Ukrajini: zasedanje Generalne skupščine in VS ZN; Putin: Za zaostrovanje odgovoren Zahod

Dnevnik 21.02.2023
Generalna skupščina ZN ob obletnici ruskega napada na Ukrajino pripravlja novo resolucijo, ki bo bolj kot v obsodbo usmerjena k pozivu za konec spopadov ter za pravičen in trajni mir. Izrednega zasedanja GS ZN se bo udeležila tudi slovenska zunanja… »

Putin: Rusija »zamrznila« sodelovanje pri izvrševanju novega Starta

Delo 21.02.2023
Zavezanost Zahoda miru se je izkazala za »goljufijo« in »kruto laž«, je v svojem nagovoru dejal vladar Kremlja. Ruski predsednik Vladimir Putin je v nagovoru o stanju v državi napovedal, da bo Rusija »sistematično« nadaljevala ofenzivo v… »

PUTIN ZAOSTRUJE ODNOSE: Moskva prekinja sodelovanje v pogodbi o omejevanju strateške jedrske oborožitve

Regional 21.02.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je danes v govoru o stanju v državi sporočil, da Moskva prekinja sodelovanje v pogodbi o omejevanju strateške jedrske oborožitve Novi Start. Vendar je poudaril, da ne gre za odstop od sporazuma, temveč Rusija začasno… »

Kitajska "zelo zaskrbljena" zaradi vojne v Ukrajini. ZN: Ubitih 8000 civilistov.

RTV Slovenija 21.02.2023
Kitajski zunanji minister Čin Gang je izrazil "globoko zaskrbljenost", da bi lahko vojna v Ukrajini ušla izpod nadzora. "Določene države" je pozval, naj prenehajo "prilivati olja na ogenj". Poudaril je, da morajo te države tudi prenehati ponavljati… »

Kitajci jezni na ZDA, Zelenski o tretji svetovni vojni, Putin pred mikrofoni

Zurnal24 21.02.2023
Vladimir Putin bo imel tri dni pred prvo obletnico ruskega napada na Ukrajino nagovor o stanju v državi. Kitajski zunanji minister Qin Gang je danes dejal, da je Peking "globoko zaskrbljen" zaradi konflikta v Ukrajini, ki se stopnjuje in uhaja izpod… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem