Povezane novice

Policija sporočila žalostno vest: Roka ni več

Slovenske novice 21.02.2023
V ponedeljek popoldan se je odpravil veslat s kajakom, a se ni vrnil. »Žal smo morali popoldne opraviti eno najtežjih policijskih nalog: svojce smo obvestili, da je bil pogrešani najden mrtev v reki Krki,« so objavili na facebook profilu Policijske… »

Pozno zvečer stekla iskalna akcija, pogrešanega Roka še niso našli

Slovenske novice 21.02.2023
Gasilci so preiskali tudi reko. V ponedeljek ob 22.14 se je v Novem mestu pod vodstvom policije pričela iskalna akcija za pogrešano osebo, ki je po dvanajsti uri odšla s čolnom na reko Krko, poroča uprava za zaščito in reševanje. Gasilci GRC Novo… »

Žalosten zaključek iskalne akcije: Roka so našli mrtvega

Necenzurirano 21.02.2023
50-letni Rok iz Novega mesta se je v ponedeljek odpravil s kajakom veslat po reki Krki. Običajno je kajak naložil na voziček in ga peljal do vstopnega mesta v Irči vasi, od koder je največkrat veslal v smeri proti Ločni. Ker se do večera ni vrnil… »

Pogrešanega našli mrtvega

Dnevnik 21.02.2023
Pogrešanega Roka Dobravca iz Novega mesta je policija danes našla mrtvega v reki Krki. Od okoli devete ure sinoči je policija iskala pogrešanega 50-letnega Roka Dobravca iz Drske v Novem mestu, ki se po navedbah družine dotlej ni vrnil domov… »

Novomeščan izginil med veslanjem

Zurnal24 21.02.2023
Danes policisti pregledujejo oba bregova reke, pri iskanju sodelujejo tudi vodniki službenih psov. Območje bodo znova pregledali s pomočjo policijskega helikopterja in drona. Gasilci pa bodo znova s čolnom pregledali reko. Policija je sprožila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem