Povezane novice

Prepoznate moškega na fotografiji? Njegovo truplo so našli v gozdu (FOTO)

Slovenske novice 21.02.2023
Policija prosi za pomoč pri prepoznavi trupla. V začetku januarja 2023 je bilo v gozdu na območju Medna najdeno neznano moško truplo. Po do zdaj znanih podatkih smrt ni posledica kaznivega dejanja ali nesreče. Gre za moškega, starega okoli 30 let… »

Policija potrebuje pomoč pri ugotavljanju identitete mrtvega moškega

Nova 24TV 21.02.2023
Foto: iStock Policija potrebuje pomoč pri prepoznavanju moškega, ki je v začetku januarja umrl na območju Mednega. V začetku januarja 2023 je bilo v gozdu na območju Medna najdeno neznano moško truplo. Po doslej znanih podatkih smrt osebe ni… »

V Mednu našli neznano moško truplo

Gorenjski glas 21.02.2023
Medno – V začetku januarja so v gozdu na območju Medna našli neznano moško truplo. Po do sedaj znanih podatkih smrt osebe ni posledica kaznivega dejanja ali nesreče, je sporočila policija, ki prosi za pomoč pri identifikaciji. Gre za moškega… »

Truplo v Ljubljani: Policija prosi za pomoč

Zurnal24 21.02.2023
Kot pišejo na policiji, po do sedaj znanih podatkih smrt osebe ni posledica kaznivega dejanja ali nesreče. V začetku januarja 2023 je bilo v gozdu na območju Medna najdeno neznano moško truplo. Sedaj policija prosi za pomoč. Ker z dosedanjim… »

V gozdu na območju Medna našli neznano moško truplo

24ur 21.02.2023
V začetku januarja so v gozdu na območju Medna našli neznano moško truplo. Po do sedaj znanih podatkih smrt osebe ni posledica kaznivega dejanja ali nesreče. Policija zaenkrat ni uspela identificirati preminulega, zato prosi javnost za pomoč. V… »

FOTO: V gozdu nedaleč od Medvod našli truplo, a ne vedo, za koga gre

Necenzurirano 21.02.2023
Ker policisti identitete mrtvega moškega ne poznajo, so se za informacije obrnili na javnost. Policisti so v začetku januarja 2023 v gozdu na območju Medna, naselja pri Medvodah, ki je del Mestne občine Ljubljana, našli neznano moško truplo. Po do… »

Policija prosi za pomoč: Najdeno neznano moško truplo. Ga kdo prepozna?

Domžalec 21.02.2023
S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je bilo v začetku januarja 2023 v gozdu na območju Medna najdeno neznano moško truplo. Po do sedaj znanih podatkih smrt osebe ni posledica kaznivega dejanja ali nesreče. Gre za moškega starega okoli 30… »

Policija objavila fotografijo neznanega moškega trupla

SiolNET 21.02.2023
V začetku januarja 2023 so v gozdu na območju Medna našli neznano moško truplo. Po do zdaj znanih podatkih smrt osebe ni posledica kaznivega dejanja ali nesreče. Gre za moškega, starega okoli 30 let, svetle polti, visokega približno 175… »

NAJDENO MOŠKO TRUPLO: Policija prosi za pomoč pri prepoznavi (FOTO)

Regional 21.02.2023
Policisti prosijo za pomoč pri prepoznavi mrtvega moškega, ki so ga v začetku januarja 2023 našli v gozdu na območju Medna. Star je okoli 30 let, svetle polti, visok 175 centimetrov, suhe postave, kratko postriženih rdečih las, ovalnega in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem