Povezane novice

Ema ve, kako do kolajne, nov šok za Niko

Delo 21.02.2023
Klinčeva na uradnem treningu potrdila, da spada med favoritinje. Obolela Križnarjeva bo kljub vsemu nastopila v kvalifikacijah. V nadaljevanju preberite: Že dan pred prvim uradnim treningom smučarskih skakalk na srednji napravi v Planici je slovensko… »

Zoran Zupančič: Če Nika ne bo zmogla, bo prišla mlada Ajda Košnjek

SiolNET 21.02.2023
Smučarske skakalke so na nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici danes opravile tri trening skoke na srednji skakalnici. Slovenke so nastopile v okrnjeni zasedbi. Manjkala je Nika Križnar, ki je obležala z gripo. Če v sredo ne bo pripravljena na… »

Skakalke preizkusile skakalnico v Planici, Norvežanka najbolj razpoložena

SiolNET 21.02.2023
Smučarske skakalke so še pred slovesnim odprtjem nordijskega svetovnega prvenstva v Planici preizkusile srednjo skakalnico, na kateri jih v sredo čakajo kvalifikacije (16.30), v četrtek pa prvi boji za snežinke. Kot kaže, se je s skakalnico v torek… »

43. svetovno prvenstvo v Planici: Skakalka Nika Križnar zaradi gripe na tabletah

Dnevnik 21.02.2023
Še preden je bilo danes uradno odprtje 43. svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju, so imele skakalke edini uradni trening na srednji napravi. Izmed Slovenk je bila najboljša Ema Klinec, Nika Križnar pa zaradi gripe ni nastopila. Da je v Planici… »

Ema Klinec na treningu dvakrat tretja, nastop Nike Križnar vprašljiv

RTV Slovenija 21.02.2023
Smučarke skakalke so na svetovnem prvenstvu v Planici opravile trening na skakalnici s kritično točko 95 m. Med Slovenkami se je dvakrat na tretje mesto zavihtela Ema Klinec. Dve seriji je dobila Norvežanka Anna Odine Ström, v eni je bila tretja… »

Nika Prevc: Že ko imam en slab trening, se mi podre svet

RTV Slovenija 21.02.2023
Na zadnjih tekmah skakalk sta bili od Slovenk najvišje Ema Klinec in Nika Prevc. Njuni vlogi bosta na SP-ju različni, prva upravičeno meri na medaljo, druga pa bo pri 18 letih neobremenjena, kot je bil pri tej starosti pred 18 leti Rok Benkovič. Ema… »

Ve, kako je biti svetovna prvakinja

Gorenjski glas 21.02.2023
Ema Klinec bo v četrtek v Planici branila naslov svetovne prvakinje s srednje skakalnice, ki ga je pred dvema letoma osvojila v Oberstdorfu. Kranj – Ema Klinec, 24-letna skakalka iz Poljan, članica SSK Norica Žiri, je na četrtem mestu najvišje… »

Nov udarec za Niko Križnar, znova se umika s skakalnic

Zurnal24 21.02.2023
Na prvem treningu v Planici brez Nike Križnar. Nika Križnar, dobitnica dveh kolajn v smučarskih skokih na lanskih olimpijskih igrah v Pekingu, ki je nekaj tekem svetovnega pokala izpustila zaradi težav z zdravjem in pripravljenostjo, ima spet smolo… »

Brez Nike Križnar na prvem treningu v Planici

Delo 21.02.2023
Slovenska smučarska skakalka Nika Križnar zaradi bolezni ne bo nastopila na prvem treningu pred domačim svetovnim prvenstvom v Planici. Nika Križnar, dobitnica dveh kolajn v smučarskih skokih na lanskih olimpijskih igrah v Pekingu, ki je nekaj tekem… »

Nika Križnar obležala z gripo

Gorenjski glas 21.02.2023
Planica – Danes se začenja svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju v Planici. Prve končne odločitve bodo v četrtek, ko prva tekma na prvenstvu čaka tudi smučarske skakalke. Pomerile se bodo na srednji skakalnici. Iz slovenskega tabora je zjutraj… »

Nove težave za Niko Križnar, spet oddaljena od skakalnice

SiolNET 21.02.2023
Slovenska skakalna šampionka Nika Križnar v zadnjem obdobju nima sreče. S Smučarske zveze Slovenije so sporočili, da je obležala z gripo in da ne bo nastopila na današnjem treningu na nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici. "Njeno stanje je pod… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem