Povezane novice

Paralelni slalom: Marguč izpadel za štiri stotinke, prepočasen tudi Košir

RTV Slovenija 21.02.2023
Z dveurno zamudo je v Bakurianiju na SP-ju v deskanju potekal paralelni slalom, ker je bila proga preslabo pripravljena. V izločilne boje sta se od Slovencev uvrstila Žan Košir in Rok Marguč, ki pa sta nato izpadla že v osmini finala. Nova svetovna… »

Žan Košir in Rok Marguč po dobrem začetku obstala v osmini finala #video

SiolNET 21.02.2023
Na svetovnem prvenstvu v deskanju na snegu v gruzijskem mestu Bakuriani pravkar potekajo izločilni boji v paralelnem slalomu. Skozi kvalifikacijsko sito sta se prebila le dva Slovenca, Žan Košir (10. čas kvalifikacij) in Rok Marguč (13.), a se je… »

Slovenec se je po koncu držal za glavo, zapravil je izjemno priložnost

Zurnal24 21.02.2023
Slovenski deskarji brez uspeha tudi v paralelnem slalomu. Slovenski deskarji se na svetovnem prvenstvu v gruzijskem Bakurianiju niso vmešali v boj za kolajne. V izločilne boje sta se sicer uvrstila Žan Košir in Rok Marguč, nato pa sta svojo pot… »

"Čas je, da enkrat udarim po mizi"

SiolNET 21.02.2023
Miha Šimenc, zadnja leta naš najboljši tekač na smučeh, upa, da bo imel na svetovnem prvenstvu v Planici tisti kanček sreče, ki mu po navadi zmanjka na tekmah svetovnega pokala. Predvsem si želi priti na raven, kjer je že bil, in meni, da je… »

#intervju Miha Šimenc, slovenski reprezentant v smučarskem teku: S progo v Planici sem na ti

Dnevnik 21.02.2023
Pred nekaj več kot tremi leti je tekač na smučeh Miha Šimenc na tekmi svetovnega pokala v Areju osvojil sedmo mesto v sprintu, v isti sezoni je bil tudi osmi v Val di Fiemmeju, ob tem je imel še pet uvrstitev med 30 najboljših. Nato so sledile… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem