Povezane novice

Tragedija v naselju Štrihovec: v trčenju umrl voznik, sopotnica v smrtni nevarnosti

Slovenske novice 21.02.2023
Gre za prvo smrtno žrtev na cestah PU Maribor letos. Žal moramo poročati o smrtni prometni nesreči. Ob 15.03 je počilo v naselju Štrihovec v občini Šentilj. Voznik osebnega avtomobila, ki je bil v vozilu sam, je zapeljal na nasprotno smerno… »

Voznik umrl, sopotnica huje poškodovana

SiolNET 21.02.2023
Danes ob 15.03 so mariborske policiste obvestili o prometni nesreči v naselju Štrihovec. Voznik osebnega avtomobila, v vozilu je bil sam, je po doslej znanih informacijah zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je pripeljal drug voznik… »

HUDA PROMETNA NESREČA: Voznik umrl, sopotnica v kritičnem stanju

Regional 21.02.2023
V naselju Štrihovec v občini Šentilj je okoli 15. ure v trčenju dveh vozil umrla ena oseba. Fotografija je simbolična Po prvih podatkih policije je voznik osebnega avtomobila zapeljal na nasprotno smer vozišča, iz katere je pripeljalo drugo vozilo… »

Huda nesreča: Umrl voznik, huje poškodovana sopotnica

Zurnal24 21.02.2023
Voznik zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v nasproti vozeči avtomobil. S Policijske uprave Maribor so sporočili, da se je v naselju Štrihovec ob 15.03 zgodila huda prometna nesreča. Voznik osebnega avtomobila, ki je bil v vozilu sam, je… »

Cesta vzela še eno življenje

Gorenjski glas 21.02.2023
Trebija – Na cesti Škofja Loka–Žiri, v bližini naselja Trebija, se je v petek opoldne zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik tovornega vozila s sopotnico ter voznik osebnega avtomobila. Po podatkih policije je 36-letni… »

V trčenju umrl voznik osebnega avtomobila, sopotnica huje poškodovana

RTV Slovenija 21.02.2023
Popoldne se je v naselju Štrihovec zgodila prometna nesreča, v kateri je v trčenju umrl voznik osebnega vozila. Voznik osebnega avtomobila, ki je bil v vozilu sam, je po doslej znanih informacijah zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je… »

Trčenje v naselju Štrihovec usodno za voznika avtomobila

Delo 21.02.2023
Tudi življenje sopotnice preminulega voznika je ogroženo. Policisti okoliščine prometne nesreče še ugotavljajo. Policiste so ob 15.03 uri obvestili o hudi prometni nesreči s smrtnim izidom v naselju Štrihovec. Kot so sporočili s Policijske uprave… »

25-letna voznica z Goriškega pristala na strehi v jarku

Goriški portal 21.02.2023
Kot so ugotovili policisti, je 25-letnica vozila trezna. Zaradi povzročitve nesreče so ji izdali plačilni nalog. V nedeljo, zgodaj popoldne, se je na regionalni cesti od Senožeč proti Divači zgodila prometna nesreča, v kateri je bila udeležena… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem