Povezane novice

Kvalifikacije v Planici uspešno prestale vse slovenske skakalke

RTV Slovenija 22.02.2023
Kvalifikacije za tekmo smučarskih skakalk na srednji skakalnici letošnjega svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici je dobila Norvežanka Anna Odine Stroem. Od Slovenk se je najbolje odrezala Nika Križnar. Na štartni listi je bilo 57… »

Velika vrnitev Nike Križnar, na tekmo zanesljivo vseh pet Slovenk

SiolNET 22.02.2023
Smučarske skakalke so že dočakale prvi pomemben dan na svetovnem nordijskem prvenstvu v Planici. Danes so se pomerile v kvalifikacijah na srednji skakalnici, na četrtkovo tekmo pa se je prebilo vseh pet slovenskih tekmovalk. Naslov svetovne prvakinje… »

Zdravstveno šibka Nika Križnar navdušila: Ponosna sem, pravilno sem se odločila

SiolNET 22.02.2023
Glede nastopa Nike Križnar na srednji skakalnici na nordijskem prvenstvu je bilo v zraku veliko negotovosti. Gripa jo je namreč položila v posteljo, a je s svojo odločnostjo rekla bolezni ne in se kljub fizični izčrpanosti podala na skakalnico v… »

Nika Križnar kljub težavam najboljša Slovenka v kvalifikacijah

Delo 22.02.2023
Smučarske skakalke so v Planici na srednji skakalnici opravile s kvalifikacijami pred četrtkovo tekmo svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju. Najbolje se je odrezala Norvežanka Anna Odine Strøm, ki je z drugo daljavo dneva (99 metrov) zbrala… »

Končno vzpodbudne novice o Niki Križnar!

Zurnal24 22.02.2023
Skakalke v kvalifikacije za četrtkovo tekmo, nastopila bo tudi Nika Križnar! Po torkovem odprtju svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici bo šlo v dolini pod Poncami danes za številne že zares. V središču pozornosti bodo ženski skoki… »

Nika zbolela, Ema pa potrdila vrhunsko formo

Slovenske novice 22.02.2023
Klinčeva tudi na uradnem treningu na SP v Planici najboljša Slovenka. Branilka naslova svetovne prvakinje ve, kako se osvoji kolajno. Slovensko žensko vrsto v smučarskih skokih je že dan pred prvim uradnim treningom na srednji napravi v Planici… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem