Povezane novice

Delavci v zdravstveni negi na protestu opozorili: "Brez medicinskih sester ni zdravstva"

RTV Slovenija 22.02.2023
Delavci v zdravstveni negi so na protestnem shodu v Ljubljani zahtevali odpravo plačnih krivic in ustrezno vrednotenje svojega dela. Pred vladnim poslopjem so vladi očitali ignoranco in neenakopraven odnos do različnih skupin javnih uslužbencev. Po… »

#foto Medicinske sestre na protestu za odpravo plačnih krivic poudarile, da brez njih ni zdravstva

Dnevnik 22.02.2023
Sindikat delavcev v zdravstveni negi je danes na protestnem shodu v Ljubljani zahteval odpravo plačnih krivic. V nagovorih pred vladnim poslopjem je bilo slišati, da brez medicinskih sester ni zdravstva in da brez njih tudi napovedane plačne reforme ne… »

Zahteve zdravstvene nege bodo urejene v stebru

Delo 22.02.2023
Protest medicinskih sester: Vladni predstavniki menijo, da ta ni upravičen. Danes nadaljevanje pogajanj. Danes ob pol tretji uri se bodo na Trgu republike začeli zbirati udeleženci protesta, ki zahtevajo odpravo plačnih nesorazmerij v zdravstveni… »

Protestni shod: Brez medicinskih sester ni zdravstva!

Nova 24TV 22.02.2023
Fotografija je simbolična. (Foto: epa) Sindikat delavcev v zdravstveni negi se bo danes ob 15. uri v Ljubljani zbral na protestnem shodu. Zahtevali bodo odpravo plačnih nesorazmerij, ki so nastale z decembrskim dogovorom s sindikati zdravstva in… »

Protest / Danes ob 14.30 na Trgu republike shod delavcev v zdravstveni negi

Mladina 22.02.2023
Zahtevali bodo odpravo plačnih nesorazmerij, vladi pa očitajo tudi ignoranco in neenakopraven odnos do različnih skupin javnih uslužbencev. Sindikat delavcev v zdravstveni negi se bo danes v Ljubljani zbral na protestnem shodu. Zahtevali bodo odpravo… »

ŠE EN PROTESTNI SHOD, TOKRAT DELAVCEV V ZDRAVSTVENI NEGI: "Ne želijo biti več spregledani in preslišani"

Regional 22.02.2023
Sindikat delavcev v zdravstveni negi se bo danes v Ljubljani zbral na protestnem shodu. Zahtevali bodo odpravo plačnih nesorazmerij, ki so po njihovi oceni nastale z decembrskih dogovorom s sindikati zdravstva in socialnega varstva, vladi tudi očitajo… »

"Protest medicinskih sester je neupravičen in nepotreben!"

Zurnal24 22.02.2023
Po protestnem shodu poklicnih gasilcev prejšnji teden, se bodo na ulice danes podale medicinske sestre in drugi zaposleni v zdravstveni negi. V zdravstveni negi so nezadovoljni, ker se vlada decembra s sindikati zdravstva in socialnega varstva ni hotela… »

Danes protestni shod delavcev v zdravstveni negi

SiolNET 22.02.2023
Sindikat delavcev v zdravstveni negi se bo danes v Ljubljani zbral na protestnem shodu. Zahtevali bodo odpravo plačnih nesorazmerij, ki so po njihovem mnenju nastala z decembrskim dogovorom s sindikati zdravstva in socialnega varstva. Vladi očitajo tudi… »

Sindikat delavcev v zdravstveni negi bo na protestnem shodu zahteval odpravo plačnih krivic

Primorske 22.02.2023
Sindikat delavcev v zdravstveni negi se bo danes v Ljubljani zbral na protestnem shodu. Zahtevali bodo odpravo plačnih nesorazmerij, ki so po njihovi oceni nastale z decembrskih dogovorom s sindikati zdravstva in socialnega varstva, vladi tudi očitajo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem