Povezane novice

Ste videli, kako je Tina Gaber stala ob strani Robertu Golobu? (FOTO)

Slovenske novice 22.02.2023
Predsednik vlade se je s partnerko udeležil odprtja svetovnega prvenstva v nordijskih disciplinah, ki ga gosti Planica. V Kranjski Gori so slovesno odprli svetovno prvenstvo v nordijskih disciplinah, ki ga gosti Planica. Športnike in navijače je med… »

Golobova ljubica razburja zaradi sponzorske jakne

Nova 24TV 22.02.2023
Starleta Tina Gaber in premier Robert Golob (Foto: Vlada RS) V Kranjski Gori je bila sinoči uradna otvoritev največjega športnega dogodka v zgodovini Slovenije – Planica 2023. Za 24 kompletov medalj se bodo potegovali športniki iz 66 držav, med… »

Planica je dokaz naših sposobnosti, manjkajo nam samo še OI

Delo 22.02.2023
Ob robu dogajanja na nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici, kjer se je v sredo začelo tekmovalno dogajanje, so pripravili tudi športno konferenco Sporto. Med gosti je tudi nekdanja slovenska smučarska zvezdnica Tina Maze. Športno-marketinška… »

Prevca je bilo strah, da se bo kje spotaknil

Delo 22.02.2023
Johan Eliasch, predsednik FIS, ki je uradno odprl nordijsko SP v Planici, si želi podobno vzdušje, kakršno je bilo lani na tekmah ob letalnici bratov Gorišek. V nadaljevanju preberite: Kako je bilo videti slovesno odprtje svetovnega prvenstva v… »

Golob in Gaber spet dvigujeta prah, tokrat je razlog v bundi

Zurnal24 22.02.2023
Tviteraše zanima, zakaj je Tina Gaber nosila uradno bundo organizatorja? Uradne otvoritve SP v nordijskem smučanju se je udeležil tudi premier Robert Golob, spremljala pa ga je srčna izbranka Tina Gaber. "Uradne otvoritve največjega športnega… »

SP v nordijskem smučanju v Planici tudi uradno odprto

Gorenjski glas 22.02.2023
Kranjska Gora – V središču Kranjske Gore so sinoči slovesno odprli največji letošnji športni dogodek v Sloveniji, 43. svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju v Planici. Dogodek se je simbolno začel ob 20.23, med več kot 130 nastopajočimi so… »

SP v nordijskem smučanju v Planici tudi uradno odprto

Primorske 22.02.2023
V središču Kranjske Gore so včeraj slovesno odprli največji letošnji športni dogodek v Sloveniji, 43. svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju v Planici. Dogodek se je simbolno začel ob 20.23, med več kot 130 nastopajočimi so bili tudi Laibach… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem