Povezane novice

Našli so pogrešanega moškega, ki so ga nazadnje videli v Portorožu

SiolNET 22.02.2023
Koprski policisti so sporočili, da preklicujejo iskanje pogrešanega 49-letnika, ki so so ga nazadnje videli v Portorožu 19. februarja letos. "Z njim je vse v redu," nam je še sporočila Anita Leskovec s Policijske postaje (PU) Koper. Novice Truplo… »

Pogrešanega 49-letnika našli

Slovenske novice 22.02.2023
Policija je sporočila, da je z njim vse v redu. V nedeljo, 19. februarja ob 20.36 se je na policijski postaji Maribor zglasila ženska in podala prijavo, da pogreša 49-letnega zunaj zakonskega partnerja, ki ima sicer stalno prebivališče v Nemčiji… »

PREKLIC ISKANJA: Pogrešanega moškega, ki so ga nazadnje videli v Portorožu, so danes našli

Regional 22.02.2023
V nedeljo zvečer se je na Policijski postaji (PP) Maribor zglasila ženska, ki je prijavila pogrešanje zunaj zakonskega partnerja. Kot so najprej sporočili s Policijske uprave Koper, je bil nazadnje viden v nedeljo ob 11. uri v Portorožu, kasneje pa… »

Našli pogrešanega Aleksandra Milicevica

Primorske 22.02.2023
Iz koprske policijske uprave so sporočili, da je pogrešani 49-letni Aleksandar Milicevica najden in da je z njim vse v redu. ISTRA, MARIBOR > Kot so zjutraj sporočili iz PU Koper, se je v nedeljo ob 20.36 na Policijski postaji Maribor zglasila ženska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem