Povezane novice

Znane podrobnosti preiskave najhujše delovne nesreče pri nas: grozi jim zapor

Slovenske novice 22.02.2023
V eksploziji v tovarni Melamin je umrlo sedem ljudi. Kriminalisti so zaključili zahtevno preiskavo. Devet mesecev po hudi nesreči (12. maj 2022) v kočevski tovarni Melamin, ko je v eksploziji umrlo sedem ljudi, so ljubljanski kriminalisti zaključili… »

Preiskava eksplozije in požara v kočevskem Melaminu končana #video

SiolNET 22.02.2023
Preiskava je pokazala, da so na območje tovarne s tovornim vozilom pripeljali kemijsko snov, ki so jo prečrpali v napačen rezervoar. Zaradi nekompatibilnosti kemijskih snovi je med prečrpavanjem močno eksplodiralo in posledično je izbruhnil požar… »

Kriminalisti ugotovili, da ravnanje v Melaminu ni bilo v skladu s predpisi, in ovadili pet ljudi

RTV Slovenija 22.02.2023
Kriminalistična preiskava po največji industrijski nesreči v Sloveniji, v kateri je umrlo sedem ljudi, je ugotovila več nepravilnosti, ki izhajajo iz neupoštevanja zakona o varnosti in zdravju pri delu. Ovadene so štiri fizične in ena pravna oseba… »

Ljubljanski kriminalisti podali pet kazenskih ovadb zoper pravno osebo in štiri fizične osebe

Nova 24TV 22.02.2023
Eksplozija in požar v Kemični tovarni Melamin v Kočevju (Foto: Robert Latin) Policija zaključila preiskavo eksplozije, ki se je zgodila 12. maja 2022 v kočevskem Melaminu in na državno tožilstvo podala pet kazenskih ovadb. Štiri kazenske ovadbe so… »

Kriminalisti ovadili več oseb zaradi požara v kočevskem Melaminu

Delo 22.02.2023
Ovadili so štiri fizične in eno pravno osebo zaradi storitve kaznivih dejanj ogrožanja varnosti pri delu in povzročitve splošne nevarnosti. Ljubljanski kriminalisti so zaključili kriminalistično preiskavo eksplozije in posledično požara v… »

Kočevje: To so osumljenci za najhujšo delovno nesrečo pri nas

Zurnal24 22.02.2023
Zaključena je preiskava eksplozije in požara v Kočevju, v kateri je umrlo sedem ljudi. Ljubljanski kriminalisti so zaključili kriminalistično preiskavo eksplozije in posledično požara v Kočevju 12. maja lani. Na območje tovarne je bila s tovornim… »

Zaključena preiskava eksplozije v Melaminu: smrti posledice nepravilnosti, kazensko ovadili pet oseb

Necenzurirano 22.02.2023
Preiskovalci so ugotovili več nepravilnosti, ki so pravno formulirane zlasti v Zakonu o varnosti in zdravju pri delu in njegovih podzakonskih aktih. Ljubljanski kriminalisti so zaključili preiskavo eksplozije v kočevski kemični tovarni Melamin in… »

NAJHUJŠA DELOVNA NESREČA PRI NAS: Preiskava zaključena, razkrili vzrok, ovadenih več oseb

Regional 22.02.2023
Ljubljanski kriminalisti so zaključili kriminalistično preiskavo eksplozije in posledično požara v kočevskem Melaminu maja lani. Ovadili so štiri fizične in eno pravno osebo zaradi storitve kaznivih dejanj ogrožanja varnosti pri delu in… »

Eksplozija v Melaminu: Zaradi malomarnega ravnanja s kemikalijami podali več ovadb

Dnevnik 22.02.2023
Ljubljanski kriminalisti so zaključili zahtevno kriminalistično preiskavo eksplozije in posledično požara v kočevskem Melaminu, do katere je prišlo 12. maja lani. Policisti so ovadili štiri ljudi in eno pravno osebo zaradi ogrožanja varnosti pri… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem