Povezane novice

Srbija: Očim do smrti pretepel dveletno deklico

Dnevnik 22.02.2023
Zaradi suma, da je do smrti zverinsko pretepel dveletno deklico, je srbska policija aretirala njenega očima. Prijeli so tudi njeno mamo, ki naj bi vedela za zlorabo, a je ni prijavila policiji. V bolnišnico v kraju Zaječar na vzhodu Srbije so v torek… »

OČIM DO SMRTI PRETEPEL 2-LETNO DEKLICO: Usodni udarci s pestjo

Regional 22.02.2023
Pretresljiva vest prihaja iz Srbije, natančneje iz Zaječarja, kjer je očim včeraj do smrti pretepel 2-letno deklico. Policija je prijela 26-letnika in dekličino 23-letno mater. Njega zaradi nasilja v družini, njo pa zaradi zanemarjanja otroka… »

Po nasilni smrti dveletne deklice v Srbiji policija prijela njeno mamo in očima

Primorske 22.02.2023
Srbska policija je v kraju Zaječar v vzhodnem delu države prijela 23-letno mamo in 25-letnega očima dveletne deklice, ki je v torek umrla za posledicami hudih poškodb. Moškega sumijo kaznivega dejanja nasilja v družini s smrtnim izidom, žensko pa… »

Srbijo pretresla smrt dvoletnice: prijeli so njeno mamo in očima

Slovenske novice 22.02.2023
Sumijo, da je večkrat udaril dvoletnico in jo tako hudo poškodoval, da je v zdravstvenem domu umrla. Srbska policija je v kraju Zaječar v vzhodnem delu države prijela 23-letno mamo in 25-letnega očima dveletne deklice, ki je v torek umrla za… »

Dveletnico do smrti pretepla lastna starša

Zurnal24 22.02.2023
Oče naj bi že več časa izvajal fizično nasilje nad dve leti staro deklico, medtem ko je mati to le nemo opazovala. Iz Srbije prihajajo grozljive podrobnosti o smrti dveletnice, policija namreč sumi, da sta ji smrtne poškodbe zadala starša… »

Podrobnosti grozljivke v Srbiji: očim deklico tepel po glavi in ​​telesu, mati je vse vedela?

Necenzurirano 22.02.2023
Mamica jo je pripeljala v bolnišnico, a deklici več ni bilo pomoči. Policisti v srbskem mestu Zaječar so danes prijeli 25-letnega M. N. Sumijo namreč, da je do smrti pretepel dveletnega otroka. Njegovo zunajzakonsko partnerko, 23-letno J. T., pa so… »

V Srbiji do smrti pretepel dvoletno pastorko. Mama naj bi za nasilje vedela, a je molčala.

SiolNET 22.02.2023
Srbijo pretresa grozljiva novica o smrti dvoletne deklice v Zaječarju, ki je umrla zaradi hudih poškodb po pretepanju oziroma udarcih s pestmi. V zdravstvenem domu so jo sicer skušali oživljati, a so lahko le potrdili otrokovo smrt. Mama naj bi za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem