Povezane novice

Čudež, po katerem se je v Mehiki smejalo Luki Dončiću

SiolNET 22.02.2023
Real Madrid je z neverjetnim preobratom na Anfieldu prisolil Liverpoolu eno najbolj bolečih evropskih zaušnic. Trener belih baletnikov Carlo Ancelotti vseeno opozarja, da še zdaleč ni odločen potnik v četrtfinale. Odmevno zmago Reala je na drugi… »

Svet se klanja prizorom na Anfieldu, oglasil se je tudi Modrić

Zurnal24 22.02.2023
Navijači Liverpoola so se kljub bolečemu porazu z lepo gesto poklonili zvezdnikoma Real Madrida. Real Madrid je na prvi tekmi osmine finala lige prvakov na Anfieldu po preobratu premagal Liverpool s 5:2, potem ko je slednji po 14 minutah igre že vodil… »

Zahović: Odreči se Modriću na koncu sezone, bi bila velika škoda

24ur 22.02.2023
Tudi legendarni slovenski nogometaš, pred leti pa zelo uspešni športni direktor NK Maribor Zlatko Zahović, deli mnenje mnogih, da je Luka Modrić kljub častitljivim nogometnim letom še vedno izjemen igralec in jeziček na tehtnici ob vseh uspehih… »

Ancelotti: Vinicius Junior v tem trenutku najbolj odločilen igralec na svetu

RTV Slovenija 22.02.2023
Nogometaši in navijači Liverpoola so bili po 15 minutah obračuna osmine finala Lige prvakov proti madridskemu Realu v sedmih nebesih. A sledila je klofuta streznitve, po kateri so možnosti redsov zdaj minimalne, a Angleži ne mečejo puške v koruzo… »

Luka je užival, nato zažgal splet s petimi besedami

Zurnal24 22.02.2023
Slovenski košarkarski zvezdnik je užival ob tekmi lige prvakov. Luka Dončić se je po All-Star tekmi lige NBA hitro odpravil na krajši odmor, že v četrtek ekipo Dallas Mavericks čaka domači obračun z moštvom San Antonio Spurs. Slovenski zvezdnik… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem