Povezane novice

Ljubljančanom so podražili vodo in odpadke. Poglejte, za koliko

Finance.si 22.02.2023
Člani sveta ustanoviteljev ljubljanskih javnih podjetij so potrdili nove cene ravnanja z vodo in komunalnimi odpadki Svet ustanoviteljev ljubljanskih javnih podjetij se je sestal na prvi seji po lokalnih volitvah. Potrdili so višje cene ravnanja s pitno… »

Podražitev položnic: Toliko več boste plačevali po novem

Zurnal24 22.02.2023
Položnice bodo s prvim marcem višje. Člani Sveta ustanoviteljev javnih podjetij so že na prvi seji obravnavali in potrdili cene storitev gospodarskih javnih služb ravnanja s pitno in odpadno vodo, cene obdelave določenih vrst komunalnih odpadkov in… »

Ljubljana in okoliške občine dražijo komunalne storitve

Slovenske novice 22.02.2023
Skupni učinek vseh postavk na položnici se bo za uporabnike, ki živijo v enostanovanjskem objektu, priključenem na kanalizacijo zvišal za 3,70 evra na mesec (s sedanjih 26,02 na 29,72 evra). Za uporabnike, živeče v enoti večstanovanjskega objekta… »

Ljubljana in okoliške občine dražijo komunalne storitve

RTV Slovenija 22.02.2023
V Ljubljani in okoliških občinah bodo od 1. marca dražje položnice za oskrbo s pitno vodo in ravnanje z odpadno ter za ravnanje s komunalnimi odpadki. Nov cenik je sprejel svet ustanoviteljev javnih podjetij. Za storitve gospodarskih javnih služb… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem