Povezane novice

Laibach bo prva tuja glasbena skupina, ki bo nastopila v Ukrajini

24ur 22.02.2023
Slovenska glasbena skupina Laibach, ki je na odprtju svetovnega nordijskega prvenstva v Planici navdušila, je napovedala koncert v Kijevu. To bo prvi polni nastop tuje skupine, odkar je Ukrajina v vojni z Rusijo. Konec marca bodo nastopili v Bel Etage… »

Laibach bodo prva tuja skupina, ki bo po ruski invaziji nastopila v Kijevu

SiolNET 22.02.2023
Laibach bo prva tuja skupina, ki bo po ruski invaziji na Ukrajino nastopila v Kijevu. Vest je skupina sporočila na Twitterju. LAIBACH : EUROVISION : KIEV : UKRAINE : 31st March 2023 https://t.co/r4GMlwhl71 While the rest of Europe celebrate 'freedom and… »

Evrovizijo vračajo v Ukrajino

Delo 22.02.2023
S koncertom v Kijevu bodo podprli Ukrajince v boju proti ruski in vsaki drugi agresiji. Dan po izjemnem in za mnoge celo ganljivem nastopu s priredbo skladbe Oj, Triglav, moj dom na odprtju svetovnega prvenstva v nordijskih disciplinah v Planici ter tik… »

Laibach bo kot prva tuja skupina nastopil v Kijevu

Dnevnik 22.02.2023
Slovenska zasedba Laibach, ki je leta 2015 koncertirala v Severni Koreji in obveljala za prvo zahodno glasbeno skupino, ki je tam nastopila, se bo tokrat zapisala kot prva tuja skupina, ki bo nastopila v Kijevu po ruski invaziji. Koncert, ki bo 31. marca… »

Laibach / Slovenska zasedba prva tuja skupina, ki bo po ruski invaziji nastopila v Kijevu

Mladina 22.02.2023
Evrovizijo želijo "vrniti" Ukrajini. Ena mednarodno najprepoznavnejših in najprodornejših slovenskih glasbenih skupin Laibach je po nastopu na odprtju svetovnega prvenstva v nordijskih disciplinah v Planici napovedala tudi, da bo "Evrovizijo vrnila… »

LAIBACH BODO NASTOPILI V KIJEVU: Koncert s pomenljivim naslovom Evrovizija

Regional 22.02.2023
Slovenska zasedba Laibach, ki je leta 2015 koncertirala v Severni Koreji in obveljala za prvo zahodno glasbeno skupino, ki je tam nastopila, se bo tokrat zapisala kot prva tuja skupina, ki bo nastopila v Kijevu po ruski invaziji. Koncert, ki bo 31. marca… »

Laibach marca napovedali "evrovizijski" nastop v Ukrajini

RTV Slovenija 22.02.2023
Ena najvplivnejših slovenskih skupin Laibach je po epskem nastopu na odprtju svetovnega prvenstva v nordijskih disciplinah v Planici napovedala še en spektakel. Skupina bo namreč "Evrovizijo vrnila Ukrajini" z nastopom konec marca v Kijevu. "Medtem ko… »

Tako zveni Oj, Triglav, moj dom v priredbi skupine Laibach

SiolNET 22.02.2023
Po odprtju svetovnega prvenstva v nordijskih disciplinah v Planici se danes govori predvsem o skladbi Oj, Triglav, moj dom, ki jo je skupina Laibach izvedla z vrsto drugih znanih obrazov slovenske glasbene scene. Svetovno znana in uveljavljena glasbena… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem