Povezane novice

Celjani na gostovanju v Kielu doživeli visok poraz

Slovenske novice 22.02.2023
Celjski rokometaši so tako v skupini B v najelitnejšem evropskem tekmovanju zabeležili deseti poraz in s šestimi točkami ostajajo na sedmem mestu. Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v tekmi 13. kroga lige prvakov na gostovanju izgubili z nemškim… »

Kiel razblinil upe Celjanov po uvrstitvi v izločilne boje

RTV Slovenija 22.02.2023
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so izgubili tekmo 13. kroga Lige prvakov v Kielu, kjer so bili gostitelji boljši z 39:27. S tem je sanj o napredovanju v izločilne boje tudi uradno konec. Pivovarji so morali nujno premagati nemški kolektiv, če so… »

Konec sanj o osmini finala

Dnevnik 22.02.2023
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v 13. (predzadnjem) krogu lige prvakov izgubili proti Kielu v Nemčiji s 27:39 (15:17) in dokončno ostali brez osmine finala. Celjani so že krog pred koncem skupinskega dela izgubili vse možnosti za osvojitev vsaj… »

Zebre niso šle drugič na celjski led

Delo 22.02.2023
Rokometaši Celja Pivovarne Laško so doživeli visok poraz v Kielu in ostali brez možnosti za osmino finala lige prvakov. V nedeljo pomemben derbi z Gorenjem. Rokometaši Celja Pivovarne Laško so se Kielu dobro upirali v prvem polčasu (15:17), v… »

Celjani še vedno upajo na čudež v Nemčiji in na Danskem

Dnevnik 22.02.2023
Rokometaši Celja Pivovarne Laško bodo v 13. (predzadnjem) krogu skupinskega dela v evropski ligi prvakov danes ob 18.45 gostovali pri Kielu v Nemčiji. Kljub nesrečnemu porazu proti Barceloni v Zlatorogu (27:28) Celjani v zadnjih dveh krogih še vedno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem