Povezane novice

Fajonova računa na dober rezultat v boju za sedež Slovenije v varnostnem svetu

24ur 23.02.2023
Zunanja ministrica Tanja Fajon nadaljuje obisk New Yorka ob prvi obletnici ruske agresije na Ukrajino, kjer je imela v sredo govor na 11. posebnem zasedanju Generalne skupščine ZN na to temo. Glede slovenske kandidature za Varnostni svet ZN je… »

Generalna skupščina s 141 glasovi potrdila resolucijo o Ukrajini

SiolNET 23.02.2023
Generalna skupščina ZN je v četrtek s 141 glasovi proti sedmim in 32 vzdržanimi potrdila resolucijo ob prvi obletnici ruskega napada na Ukrajino, ki od Rusije ponovno zahteva naj umakne svojo vojsko iz Ukrajine in poziva k pravičnemu in trajnemu… »

Generalna skupščina s 141 glasovi potrdila resolucijo o Ukrajini

24ur 23.02.2023
Generalna skupščina ZN je s 141 glasovi proti sedmim in z 32 vzdržanimi potrdila resolucijo ob prvi obletnici ruskega napada na Ukrajino, ki od Rusije ponovno zahteva naj umakne svojo vojsko iz Ukrajine in poziva k pravičnemu in trajnemu miru. Rusiji… »

Tanja Fajon o kandidaturi za sedež v Varnostnem svetu: Računam na dober rezultat

RTV Slovenija 23.02.2023
Zunanja ministrica Tanja Fajon je v okviru obiska v New Yorku na zasedanju Generalne skupščine Združenih narodov povedala, da Slovenija računa na dober rezultat v boju za sedež v Varnostnem svetu. Zunanja ministrica Tanja Fajon nadaljuje obisk New… »

Zbrane v predsedniški palači nagovorila tudi Olena Zelenska

24ur 23.02.2023
Pred prvo obletnico ruske invazije na Ukrajino v predsedniški palači poteka osrednji dogodek v znak podpore Ukrajini in sočutja z njenimi prebivalkami in prebivalci. Zbrane je poleg predsednice republike Nataše Pirc Musar nagovorila tudi Olena… »

Pirc Musar: To je vojna, ki so si jo želeli posamezniki pod vodstvom Putina (FOTO)

Slovenske novice 23.02.2023
Zbrane v predsedniški palači nagovorila tudi Olena Zelenska. Vojna v Ukrajini je poraz človeške družbe in izraz nesposobnosti reševanja sporov po mirni poti, kar je eno od temeljnih načel mednarodnega prava, je v predsedniški palači na osrednjem… »

Nataša Pirc Musar: Vojna v Ukrajini je poraz človeške družbe

RTV Slovenija 23.02.2023
Vojna v Ukrajini je poraz človeške družbe in izraz nesposobnosti reševanja sporov po mirni poti, kar je eno od temeljnih načel mednarodnega prava, je na osrednjem dogodku pred obletnico ruske agresije nad Ukrajino izpostavila predsednica republike… »

"Preden sem se poslovila, smo vsi zajokali"

SiolNET 23.02.2023
Predsednica republike Nataša Pirc Musar je dan pred prvo obletnico začetka vojne v Ukrajini v znak podpore Ukrajincem v predsedniški palači gostila visoke goste, med katerimi je bil ukrajinski veleposlanik v Sloveniji Andrij Taranov, ter Ukrajinke in… »

Pirc Musar: Vojna v Ukrajini je poraz človeške družbe

Delo 23.02.2023
Zbrane je v predsedniški palači nagovoril veleposlanik Ukrajine v Sloveniji Andrij Taran, prek video nagovora pa tudi Olena Zelenska. Vojna v Ukrajini je poraz človeške družbe in izraz nesposobnosti reševanja sporov po mirni poti, kar je eno od… »

Tanja Fajon računa na dober rezultat v boju za sedež Slovenije v Varnostnem svetu ZN

SiolNET 23.02.2023
Zunanja ministrica Tanja Fajon nadaljuje obisk New Yorka ob prvi obletnici ruske agresije na Ukrajino, kjer je imela v sredo govor na 11. posebnem zasedanju Generalne skupščine ZN na to temo. Glede slovenske kandidature za Varnostni svet ZN je… »

Fajonova v ZN: Vsakršna neizzvana invazija na suvereno državo je nesprejemljiva

SiolNET 23.02.2023
Ministrica za zunanje zadeve Tanja Fajon je ob prvi obletnici vojne v Ukrajini nagovorila udeležence 11. izrednega zasedanja Generalne skupščine Združenih narodov v New Yorku. "Slovenija odločno podpira prizadevanja generalnega sekretarja ZN in… »

Novice dneva »

Danes bo predvidoma znana cenitev stavbe na Litijski

Dnevnik pred tremi uramiše 2 povezani

"Dajmo vsem otrokom priložnost za zdravo otroštvo"

RTV Slovenija pred eno uroše 2 povezani

Nova zapora Dunajske ceste med prazniki

Delo pred 10 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem