Povezane novice

Najnovejša napoved Arsa glede snega. Toliko ga bo zapadlo.

Zurnal24 23.02.2023
Na Agenciji za okolje RS objavo glede vremena v prihodnjih dneh pospremili z oznako: "Zima bo za slovo pomahala z repom". Kot v najnovejši objavi napoevdujejo na Agenciji za okolje RS, do sobote bo k nam iznad Sredozemlja še dotekal dokaj topel in… »

Pust (še) ni pregnal zime: konec tedna občutna ohladitev in sneg tudi po nižinah

RTV Slovenija 23.02.2023
Po napovedih vremenoslovcev bo konec tedna zima za slovo pomahala z repom. Občutno se bo namreč ohladilo, meja sneženja pa se bo spustila do nižin, kjer je pričakovati od pet do 10 centimetrov snega. Kot pravijo vremenoslovci, bo v soboto Alpe od… »

Razkrivamo, kje bo zapadlo največ snega

Slovenske novice 23.02.2023
Po trenutnih napovedih lahko po nižinah pričakujemo od 5 do 10 centimetrov debelo snežno odejo, v višje ležečih krajih in predvsem na Kočevskem pa ga lahko zapade tudi več kot 20 centimetrov. »V soboto bo Alpe od severa dosegla hladna fronta… »

V nedeljo se bomo zbudili v zasneženo jutro, koliko snega bo zapadlo?

Necenzurirano 23.02.2023
Zima še ni rekla zadnje besede, čeprav se njen čas izteka tako koledarsko kot meteorološko. Koledarska zima traja od 21. decembra (zimski Sončev obrat) do 21.marca (pomladansko enakonočje). Meteorološka zima zajema december, januar in februar, do… »

Prihaja občutna ohladitev. Sneg marsikje do nižin.

SiolNET 23.02.2023
Po daljšem obdobju nadpovprečno toplega vremena, ko so se temperature ponekod po državi povzpele nad 18 stopinj Celzija, prihodnji dnevi prinašajo občutno ohladitev in padavine. Meja sneženja se bo marsikje spustila do nižin, napovedujejo… »

Vreme: Zmerno do pretežno oblačno

Dnevnik 23.02.2023
Danes bo zmerno do pretežno oblačno, manj oblačno bo na severovzhodu. Predvsem ponekod v južni Sloveniji bo občasno možen rahel dež. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 14 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za… »

Slovo nadpovprečno toplega vremena, prihajata sneg in močan veter

24ur 23.02.2023
Pred nami je prva in hkrati tudi edina večja sprememba vremena v tem mesecu. Zanjo bo poskrbela obsežna gmota hladnega zraka, ki se bo ob koncu tedna spustila iznad polarnih predelov, s čimer se bomo vsaj za nekaj dni poslovili od nadpovprečno visokih… »

OHLADILO SE BO: Za konec tedna sneg do nižin

Regional 23.02.2023
Danes bo v slovenskem Primorju delno jasno in dopoldne še megleno. Najvišja dnevna temperatura bo okoli 12 °C. Čez dan bo pihal šibak jugozahodnik. Morje bo mirno (1). Vidljivost bo zjutraj in del dopoldneva pod 1 km, pozneje od 3 do 7 km. Drugod po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem