Povezane novice

Rop na Ptuju: varnostnik je dajal denar v trezor, ko sta ga neznanca podrla na tla

Slovenske novice 23.02.2023
Z ukradenim denarjem sta pobegnila. V sredo ob 17:35 se je zgodil rop varnostnika v središču Ptuja. Ko je varnostnik želel položiti denar v trezor, sta ga neznanca podrla na tla in pobrala denar ter pobegnila. Le nekaj minut kasneje so policisti PP… »

Moška v središču Ptuja oropala varnostnika, eden od njiju med prijetjem udaril policista

RTV Slovenija 23.02.2023
Na Ptuju sta v sredo popoldne varnostnika, ki je želel spraviti denar v trezor, dva moška podrla na tla, mu pobrala denar ter pobegnila. Osumljenca so policisti prijeli nekaj minut pozneje, eden od njiju se je upiral prijetju in udaril policista. S… »

Na Ptuju moška oropala varnostnika, policija ju je prijela v bližini

Dnevnik 23.02.2023
V središču Ptuja sta v sredo okoli 17.30 do varnostnika, ki je želel položiti denar v trezor, pristopila moška, ga podrla na tla, pobrala denar in nato pobegnila. Osumljenca, stara 26 in 21 let, so policisti le nekaj minut kasneje izsledili v… »

Napadla varnostnika, pobrala denar in pobegnila

Zurnal24 23.02.2023
V sredo popoldne sta dva moška napadla varnostnika, pobrala denar in pobegnila. A ne za dolgo. Policisti PU Maribor so bili v sredo okoli 17.30 obveščeni o ropu varnostnika v središču Ptuja. Ko je varnostnik želel položiti denar v trezor, sta ga na… »

Neznanca varnostnika podrla na tla, mu pobrala denar in pobegnila

SiolNET 23.02.2023
Včeraj so v središču Ptuja poskušali oropati varnostnika, medtem ko je želel položiti denar v trezor, poroča mariborska policijska uprava. Neznanca sta ga podrla na tla, mu pobrala denar in pobegnila. Nekaj minut pozneje so policisti PP Ptuj v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem