Povezane novice

V Nemčiji ugrabili slovenskega državljana

Zurnal24 24.02.2023
Moški je bil v dogodku lažje poškodovan. V Nemčiji so ugrabili slovenskega državljana in ga v četrtek pripeljali v Ljubljano, kjer pa jim je še isti dan pobegnil in o dogajanju obvestil policijo, so za STA povedali na Policijski upravi Ljubljana… »

Slovenec uspel pobegniti ugrabiteljem

Dnevnik 24.02.2023
Slovenskega državljana so ugrabili v Nemčiji, ga pripeljali v domovino, kjer jim je uspel pobegniti, navaja policija. Policisti PU Ljubljana so včeraj dobili obvestilo o ugrabitvi slovenskega državljana, ki se v četrtek zgodila nekje v Nemčiji. Še… »

Ugrabljen v Nemčiji in prepeljan v Ljubljano. Slovencu uspelo pobegniti

24ur 24.02.2023
Policisti Policijske uprave Ljubljana poročajo o ugrabitvi. Ta naj bi se zgodila v Nemčiji, slovenskega državljana pa naj bi nato storilci prepeljali v Ljubljano, kjer mu je uspelo pobegniti. O ugrabitvi je nato obvestil Policijo. V četrtek so bili… »

Slovenec pobegnil iz krempljev ugrabiteljev

Necenzurirano 24.02.2023
Ljubljanski policisti so včeraj obravnavali primer domnevne ugrabitve. Ljubljanski policisti so včeraj obravnavali primer domnevne ugrabitve. Kot so pojasnili, so imeli včeraj v rokah slovenskega državljana, ki naj bi ga ugrabili na območju Nemčije… »

V Nemčiji ugrabili državljana Slovenije

SiolNET 24.02.2023
Včeraj naj bi na območju Nemčije ugrabili slovenskega državljana, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Oškodovancu je uspelo pobegniti. Potem ko so ga storilci pripeljali v Ljubljano, je ugrabljenemu uspelo pobegniti, nato pa je o tem… »

Ugrabljeni osebi je uspelo pobegniti

Nova 24TV 24.02.2023
Včeraj so bili policisti policijske uprave Ljubljana obveščeni o ugrabitvi do katere naj bi prišlo na območju Nemčije, oškodovanec (državljan Slovenije) je bil s strani storilcev pripeljan v Ljubljano, kjer mu je uspelo pobegniti, nato pa je o tem… »

Kot v kriminalki: v Nemčiji ugrabili Slovenca, v Ljubljani jim je zbežal

Slovenske novice 24.02.2023
Moški je zbežal in poklical policiste. Ljubljanski policisti so bili v četrtek obveščeni o ugrabitvi, ki naj bi se zgodila na območju Nemčije. Policisti so nam razkrili, da so storilci oškodovanca, gre za državljana Slovenije, pripeljali v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem