Povezane novice

Dva skoka sta bila dovolj: Nekaj energije bi rad prihranil

SiolNET 24.02.2023
Pred smučarskimi skakalci so prve kvalifikacije 43. nordijskega svetovnega prvenstva v Planici. Po sobotno vstopnico za individualno tekmo na srednji napravi se odpravljajo štirje Slovenci. Zelo dobro razpoložen na četrtkovem treningu je bil Anže… »

Dawid Kubacki bo nastopil v kvalifikacijah

SiolNET 24.02.2023
Smučarske skakalce ob 17.45 čakajo kvalifikacije na srednji skakalnici za sobotno posamično tekmo. V teh bo nastopil tudi poljski šampion Dawid Kubacki, ki je zaradi bolečin v hrbtenici izpustil četrtkov trening. Sportal Preplah pri Poljakih: prvi… »

Planica že dala prve junake

Gorenjski glas 24.02.2023
Na svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Planici je bil včeraj prvi dan končnih odločitev. Pred nami je pester konec tedna. Organizatorji navijače vabijo, naj pridejo spodbujat najboljše nordijske športnike na svetu. Planica – Svetovno… »

Lanišek kralj kvalifikacij, izvrsten Zajc, Jelarja zapeklo v kolenu

SiolNET 24.02.2023
Po odlično opravljenem delu na četrtkovem treningu so danes skakalci na nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici opravili še s kvalifikacijami za sobotno posamično tekmo. Odlično sta se odrezala Anže Lanišek in Timi Zajc, ki sta kvalifikacije… »

Lanišek in Zajc z odličnimi kvalifikacijami napovedala boj za medalje

RTV Slovenija 24.02.2023
Anže Lanišek je bil z 98,0 metra najboljši v kvalifikacijah pred sobotno tekmo skakalcev na srednji skakalnici za medalje svetovnega prvenstva v Planici: "Ne nalagam si pritiska in zdi se, da deluje." Drugo mesto je osvojil Stefan Kraft (97,5 m), Zajc… »

Najboljša vseh časov padla, odpeljali so jo z reševalnim vozilom

Zurnal24 24.02.2023
Legendarna Japonka jo je skupila na treningu. Skakalke so opravile trening pred jutrišnjo ekipno tekmo, v slovenskem taboru so se odločali, ali bo v ekipi za preizkušnjo Maja Vtič ali Katra Komar. Na koncu je dvoboj dobila prva. Trening je zaznamoval… »

Grd padec Japonke Sare Takanaši v Planici

SiolNET 24.02.2023
Na okrnjenem treningu pred sobotno ekipno tekmo je bila pri prvem skoku najboljša Slovenka Katra Komar, njena tekmica za ekipno preizkušnjo Maja Vtič pa je imela obakrat drugi dosežek in si je prislužila vstopnico za sobotno tekmo na srednji… »

Nastopov slovenskih tekačev konec v četrtfinalu

Gorenjski glas 24.02.2023
Smučarska tekača Eva Urevc in Miha Šimenc sta v sprintu izpolnila osnovni cilj. Nastopila sta v izločilnih bojih, ni pa se jima uspelo uvrstiti v polfinale. Planica – Prvi končni odločitvi na svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v Planici… »

Bivši slovenski skakalec razkril skrivnosti Planice

Zurnal24 24.02.2023
Nekdanji slovenski reprezentant nam je podal podroben vpogled v posebnosti obeh skakalnic v Planici. Na svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju, ki ga gosti Planica, so v četrtek že podelili prvi komplet skakalnih odličij. Ženska tekma na srednji… »

Novice dneva »

»Izrael bo še naprej silovito napadal«

Mladina pred 33 minutamiše 2 povezani

Znižanje provizij za upravljanje sklada »Euro Cash«

Finance.si pred dvema uramaše 5 povezanih

Slovenska inflacija septembra še upadla in je pod enim odstotkom

Finance.si pred 45 minutamiše 1 povezana

Kdo je še najbolj zdrav v Nemčiji? Farmacevtska industrija

Finance.si pred 4 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem