Povezane novice

Slovencem je to uspelo že lani, Američanom pa v noči na petek

SiolNET 24.02.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca bo pozno poleti dočakala vrhunec sezone, ko bo nastopila na svetovnem prvenstvu. Na največjem tekmovanju pod okriljem Fibe bo nastopila tudi izbrana vrsta ZDA. Američani so se na SP uvrstili z rezervno postavo… »

Slovenci po drami dve sekundi pred koncem tekme ostali praznih rok

SiolNET 24.02.2023
Slovenska košarkarska reprezentanca je po izenačeni končnici izgubila predzadnjo tekmo v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, kjer si je Slovenija že pred tem zagotovila mesto. Precej spremenjena in pomlajena zasedba Aleksandra Sekulića, ta ravno… »

Slovenski košarkarji izgubili v Estoniji

Primorske 24.02.2023
Slovenski košarkarji, ki imajo vozovnico za Japonsko že v žepu, so v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo s pomlajeno in spremenjeno zasedbo vpisali četrti poraz na enajsti tekmi. Danes so tesno z 78:79 klonili v Estoniji. Gostitelji so odločilni met… »

Razočarani Samar: Dvignimo glave, gremo v Koper

Delo 24.02.2023
V kvalifikacijah za SP so mladi reprezentanti Aleksandra Sekulića izgubili proti Estoniji. Trojko prejeli v zadnji sekundi. Košarkarji Slovenije so v kvalifikacijah za letošnje svetovno prvenstvo doživeli četrti poraz. V predzadnjem krogu so morali v… »

Kullamae spomnil na nesrečne epizode slovenske košarke

RTV Slovenija 24.02.2023
Košarkarji Slovenije so v kvalifikacijah za SP v Talinu s pomlajeno ekipo nesrečno izgubili z Estonijo z 79:78. Žiga Samar je bil s 13 točkami, 9 skoki in 6 podajami sicer najboljši igralec pri Slovencih, a se mu je na koncu pripetila huda napaka… »

Šest sekund pred koncem Slovenci imeli žogo in +2, nato pa ...

Zurnal24 24.02.2023
Pomlajena slovenska reprezentanca je z 78:79 klonila v Estoniji. Slovenija se je že pred zadnjim ciklom kvalifikacij uvrstila na svetovno prvenstvo, zato je selektor Aleksander Sekulić tokrat v izbrano vrsto vpoklical predvsem mlade košarkarje. Od… »

Košarkarji Slovenije so v kvalifikacijah za SP izgubili z Estonijo z 78:79

Dnevnik 24.02.2023
Košarkarji Slovenije so v kvalifikacijah za letošnje svetovno prvenstvo doživeli četrti poraz. V predzadnjem krogu so morali v Tallinnu priznati premoč Estoniji, ki je bila boljša z 79:78 (24:16, 37:40, 55:59). Najboljši igralci pomlajene zasedbe… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem