Povezane novice

Umrla je Jasna Vidmajer, Mojca iz Kekčevih ukan

RTV Slovenija 24.02.2023
Umrla je igralka Jasna Vidmajer, ki se je slovenskim gledalcem najbolj vtisnila v spomin z vlogo Mojce v legendarnem mladinskem filmu Kekčeve ukane v režiji Jožeta Galeta. Jasno Vidmajer so danes pokopali na ljubljanskih Žalah. Gale je Kekčeve ukane… »

Za vedno se je poslovila Kekčeva Mojca

Slovenske novice 24.02.2023
Pokopali jo bodo na ljubljanskih Žalah. Danes opoldne se bodo na ljubljanskih Žalah poslovili od Jasne Vidmajer, ki je še z dekliškim priimkom Krofak igrala v Kekčevih ukanah. Ne le Kekčeva, tudi njena vloga Mojce je v omenjenem mladinskem filmu… »

Poslovila se je Kekčeva Mojca

Goriški portal 24.02.2023
Umrla je Jasna Vidmajer, z dekliškim priimkom Krofak, ki je v priljubljenem mladinskem filmu Kekčeve ukane igrala Mojco. Od Jasne Vidmajer so se poslovili danes na ljubljanskih Žalah, poročajo številni slovenski mediji. Jože Gale je Kekčeve ukane… »

Za vedno se je poslovila Kekčeva Mojca

Necenzurirano 24.02.2023
Umrla je Jasna Vidmajer, ki smo jo najbolje poznali po vlogi Mojce v legendarnem filmu Kekčeve ukane. Jasna Vidmajer z dekliškim priimkom Krofak je bila danes pokopana na ljubljanskih Žalah, poročajo Slovenske novice. Jasna Vidmajer je v slovenskem… »

Umrla je Kekčeva Mojca

SiolNET 24.02.2023
Umrla je igralka Jasna Vidmajer, z dekliškim priimkom Krofak, ki smo jo najbolje poznali po njeni vloge Mojce v tretjem Kekčevem filmu Kekčeve ukane. Kot poročajo Slovenske novice, so jo pokopali na ljubljanskih Žalah. Gre za zadnji del Galetove… »

Umrla je Kekčeva Mojca, Jasna Vidmajer

24ur 24.02.2023
Poslovila se je Jasna Vidmajer, ki se je slovenskemu občinstvu najbolj vtisnila v spomin kot Mojca v legendarnem filmu Kekčeve ukane. Umrla je Jasna Vidmajer, ki je svoj pečat v slovenskem filmskem svetu pustila kot Kekčeva Mojca v slovenskem… »

Umrla zvezda legendarnega filma o Kekcu

Zurnal24 24.02.2023
Filmski svet žaluje. Danes so se na ljubljanskih Žalah poslovili od Jasne Vidmajer (roj. Krofak), ki je leta 1968 upodobila Mojco v legendarnem filmu Kekčeve ukane, režiserja Jožeta Galeta. Jasna je z vlogo Mojce močno vplivala na priljubljenost te… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem