Povezane novice

Bo konec tedna Slovenijo zasnežilo?

SiolNET 24.02.2023
Danes bo pretežno oblačno z občasnim dežjem. Če se bo vremenska napoved uresničila, se bo meja sneženja v noči na nedeljo spustila vse do nižin. Dobro jutro, danes bo pretežno oblačno z občasnim dežjem. Ponoči bo snežilo do nižin. Jutri… »

Napovedujejo sneg. Ste pripravljeni na razmere na cestah?

24ur 24.02.2023
Zimskim razmeram se ne moremo izogniti, na spremenjene vozne okoliščine se je treba dobro pripraviti, prav tako je treba pripraviti vozilo. Agencija za varnost prometa je zato ponovno opomnila na več koristnih praktičnih nasvetov. Imate pravo zimsko… »

Pozor, v nedeljo bo snežilo: V teh krajih ga bo zapadlo največ!

Zurnal24 24.02.2023
Po nenavadno visokih temperaturah lahko v nedeljo pričakujemo občutno ohladitev. Napovedan je tudi sneg. Več kot očitno zima še ni rekla zadnje besede, saj lahko v nedeljo pričakujemo zmerno ohladitev, kjer lahko tudi po nižinah pričakujemo sneg… »

VREMENSKO OPOZORILO: Sneg tudi na Primorskem, burja do 140 km/h!

Regional 24.02.2023
Danes bo zmerno do pretežno oblačno, več sončnega vremena bo v severovzhodni Sloveniji, jutro bo ponekod megleno. Predvsem na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Zapihal bo… »

Vreme: Zmerno do pretežno oblačno

Dnevnik 24.02.2023
Danes bo zmerno do pretežno oblačno, več sončnega vremena bo v severovzhodni Sloveniji, jutro bo ponekod megleno. Predvsem na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Zapihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 9… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem