Povezane novice

V Talinu meče v dvorani, v Sloveniji tega ni

Delo 24.02.2023
Slovenski orjak razgrnil zanimivosti pred sezono branjenja naslova svetovnega prvaka v metu diska. V nadaljevanju preberite: Slovenski kralj kraljice športov je spet v domovini. Kristjan Čeh, lanski svetovni prvak in evropski podprvak v metu diska, bo… »

Kristjan Čeh želi ubraniti naslov svetovnega prvaka

RTV Slovenija 24.02.2023
Kristjan Čeh si letos želi v Budimpešti ubraniti naslov svetovnega prvaka v metu diska in zmagati na vseh tekmah Diamantne lige. Sezono bo začel v nedeljo v Domžalah na zimskem prvenstvu Slovenije v metih. "Pomemben je začetek sezone, bo pa mrzlo… »

Kristjan Čeh želi, kot vsako leto, popraviti rekord Slovenije

SiolNET 24.02.2023
Najboljši slovenski športnik lanskega leta, atlet Kristjan Čeh, si v letošnjem letu želi v Budimpešti ubraniti naslov svetovnega prvaka v metu diska in zmagati na vseh tekmah diamantne lige. Lani mu je slednje uspelo. To sezono bo začel v nedeljo v… »

Kristjan Čeh s polnim elanom v sezono

Delo 24.02.2023
Slovenski metalec diska si tudi v letu 2023 želi zlata na SP in prva mesta na vseh diamantnih mitingih. Najboljši slovenski športnik lanskega leta, atlet Kristjan Čeh, si v letošnjem letu želi v Budimpešti ubraniti naslov svetovnega prvaka v metu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem