Povezane novice

Zunanje ministrstvo ogorčeno zaradi izjav hrvaškega ministra o Petrolu

Delo 24.02.2023
Kot poročajo hrvaški mediji, je Davor Filipović prejšnji teden dejal, da bi gorivo prej natočil na vseh drugih bencinskih servisih kot na Petrolu. Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve je zaradi »neprimerne« izjave hrvaškega ministra za… »

Slovensko zunanje ministrstvo zgroženo nad neprimerno izjavo hrvaškega gospodarskega ministra

SiolNET 24.02.2023
Z ministrstva za zunanje in evropske zadeve so sporočili, da so presenečeni nad izjavo hrvaškega ministra za gospodarstvo Davorja Filipovića, da ne bo več kupoval na Petrolovih bencinskih servisih. Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve Republike… »

Slovenija na zagovor poklicala hrvaško veleposlaništvo

Zurnal24 24.02.2023
Sporna izjava hrvaškega ministra, da ne bo več kupoval na črpalkah Petrola. Ministrstvo za zunanje in evropske zadeve je zaradi "neprimerne" izjave hrvaškega ministra za gospodarstvo Davorja Filipovića, da ne bo več kupoval na črpalkah Petrola, na… »

Zunanje ministrstvo ogorčeno nad izjavo hrvaškega gospodarskega ministra o Petrolu

RTV Slovenija 24.02.2023
Zunanje ministrstvo je zaradi izjave hrvaškega ministra za gospodarstvo Davorja Filipovića, ki je dejal, da ne bo več kupoval na črpalkah Petrola, na zagovor poklicalo hrvaško veleposlaništvo. O tem bodo obvestili tudi Evropsko komisijo. Kot… »

Zaradi izjave o Petrolu Slovenija na zagovor poklicala hrvaškega veleposlanika

24ur 24.02.2023
Po tem, ko je hrvaški minister za gospodarstvo Davor Filipović dejal, da ne bo več kupoval na črpalkah Petrola, se je odzvalo naše ministrstvo za zunanje zadeve. Ocenili so, da je izjava neprimerna in na zagovor poklicali Veleposlaništvo Hrvaške v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem