Povezane novice

V NOVI GORICI BODO GRADILI KANALIZACIJO: 12 novih odsekov bo končanih do konca leta, kje in kdaj bodo začeli z deli?

Regional 25.02.2023
Novogoriški župan Samo Turel in direktor HNG Hidrotehnika Martin Plut sta včeraj podpisala pogodbo o izvedbi del na fekalnem kanalizacijskem omrežju na območju aglomeracije Kromberk oz. krajevnih skupnosti Nova Gorica, Solkan, Rožna Dolina in… »

Nejc Trampuž: Za okoljski boj lahko uporabimo umetnost - in pri tem uspemo!

Primorske 25.02.2023
Kako lahko k okoljskemu boju prispeva umetniško delovanje? In zakaj se je vredno izogibati negativizmu? Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih vsebin? Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin pošljite SMS s… »

V Nogometnem društvu Gorica bodo zamenjali trenerja Srebrniča

Primorske 25.02.2023
Razplet tretjega spomladanskega kroga v prvi slovenski nogometni ligi je sprožil domneve o trenerskih menjavah. Naposled se je sprememba zgodila pri zadnjeuvrščeni Gorici, ki jo bo na jutrišnjem dvoboju z Domžalami vodila ekipa pomočnikov Mirana… »

Pust Vrsnega se je več let skrival pred javnostjo

Primorske 25.02.2023
Ustno izročilo in tudi ohranjena fotografija pustnih šeg kraja Vrsno v občini Kobarid dokazujejo, da je tamkajšnja pustna tradicija stara skoraj sto let. S svojimi značilnostmi in pravili je pri njih pust nekaj posebnega. Celotna vsebina je na voljo… »

Podjetniki o nesoglasjih o zbirnem centru odpadkov na MMP: Za božjo voljo, dogovorite se že!

Primorske 25.02.2023
Nesoglasja o zbirnem centru odpadkov na MMP se vlečejo že od lanske jeseni, talci so občani in podjetja, ki že leta čakajo na nov prostorski načrt. 15 podjetij iz cone Polje opozarja, da bi zavrnitev načrta za več let zavrla njihov razvoj in… »

S pretvezo o urejanju televizijskega signala so jo zamotili in okradli

Primorske 25.02.2023
Starejšo domačinko je neznanec s hišnega praga zvabil za hišo in ji hitel razlagati o televizijskem signalu, ko je gospa zaslutila, da je nekaj narobe, pa je bilo že prepozno. Moški je sedel v avto in odpeljal, domačinka pa je v hiši našla… »

Visoka povračila, na katera naše banke pogosto pozabijo

Primorske 25.02.2023
Ste med tistimi, ki so v zadnjih letih uspeli predčasno delno ali v celoti poplačati kredit? Banka vam mora povrniti sorazmerni del stroškov, a če ne boste oddali vloge, se lahko za denar obrišete pod nosom. SLOVENIJA > V zadnjih letih, ko so na trgu… »

“Če ne bi imeli našega zaupanja, ne bi bili več uprava”

Primorske 25.02.2023
“Uprava Luke ima polna pooblastila in naloge, ki iz tega izhajajo,” pravi novi predsednik nadzornega sveta Luke Mirko Bandelj. Na vprašanje, ali ta uprava uživa tudi zaupanje nadzornikov, pa odgovarja: “Če uprava v Luki ne bi imela našega… »

Občani bodo končno imeli kanalizacijo

Primorske 25.02.2023
V kratkem se bodo v mestu in primestju lotili gradnje omrežja, ki bo 500 do tisoč gospodinjstvom omogočilo, da bodo dobila kanalizacijo. Prioriteta so Ulica Vinka Vodopivca v Kromberku, Ščedne in Liskur. To bo občino stalo 4,73 milijona evrov, 2,5… »

Bodo domači nogometaši proti Olimpiji prekinili negativen niz?

Primorske 25.02.2023
Po povsem ponesrečenem uvodu v spomladanski del sezone bodo nogometaši Kopra skušali popraviti vtis proti najtežjemu možnemu tekmecu. Drevi ob 20.15 bodo v 24. krogu prve SNL gostili vodilno Olimpijo, ki je konec avgusta iz Bonifike že odnesla poln… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem