Povezane novice

V Planici na vidiku medalja

SiolNET 25.02.2023
Sobota bi lahko na nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici prinesla prvo slovensko medaljo. Morda več medalj, če gledamo, kako sta bila na treningih in kvalifikacijah na srednji skakalnici razpoložena Anže Lanišek in Timi Zajc. Glavni trener Robert… »

Nemke zmagovalke ekipne tekme v Planici, Slovenke četrte

Primorske 25.02.2023
Nemške smučarske skakalke (843,8 točke) so na krilih planiške svetovne prvakinje med posameznicami Katharine Althaus zmagovalke ekipne tekme na prvenstvu v Planici. Po številnih težavah zadnje dni so se dobro za kolajne borile tudi Slovenke Maja… »

Slovenke tik pod zmagovalnim odrom, Nemke nove svetovne prvakinje

SiolNET 25.02.2023
Slovenske smučarske skakalke (Ema Klinec, Nika Križnar, Nika Prevc in Maja Vtič), ki jim težave (poškodbe in bolezni) niso prizanašale, so na ekipni tekmi na svetovnem nordijskem prvenstvu v Planici zasedle četrto mesto, za kolajno so zaostale 9,5… »

Slovenci brez medalje, Žyla s 105,0 m ubranil naslov prvaka

RTV Slovenija 25.02.2023
Slovenski skakalci na srednji skakalnici na SP-ju v Planici niso osvojili kolajne. Anže Lanišek je zasedel deveto mesto, Timi Zajc deseto. Naslov svetovnega prvaka je v spremenljivih razmerah ubranil Poljak Piotr Žyla, po prvi seriji šele 13. Srebro… »

Trener Zupančič jezen zaradi sodniških ocen, ki so skakalke oddaljile od tesnega boja

Dnevnik 25.02.2023
Nove ekipne svetovne prvakinje so postale Nemke, ki so bile boljše od Avstrije in Norveške. Slovenke so na tekmi majhnih razlik zasedle četrto mesto. Bile so nekoliko razočarane, a zadovoljne zaradi dobre ekipne predstave. Slovenke so na ekipni tekmi… »

Glavni slovenski trener jezen zaradi odnosa do naših tekmovalk

Zurnal24 25.02.2023
V slovenskem taboru so bili sicer zadovoljni z ekipnim nastopom, a nekoliko razočarani z nehvaležnim četrtim mestom. Še posebej, ker so pomembno vlogo igrale tudi sodniške ocene. Slovenske skakalke so na drugi ženski skakalni preizkušnji domačega… »

Nika Križnar verjame, da lahko v Planici še marsikaj dosežejo

Delo 25.02.2023
Slovenske smučarske skakalke na ekipni tekmi na nordijskem SP dihale kot eno, na koncu pa so malo obžalovale le izgubljene točke zaradi doskokov. Slovenske smučarske skakalke so na današnji ekipni preizkušnji na nordijskem SP, na kateri so zmago… »

Nemčija zlata, Slovenke ostale brez odličja

Delo 25.02.2023
V dolini pod Poncami se je odvila ekipna tekma smučark skakalk. Nemške smučarske skakalke (843,8 točke) so na krilih planiške svetovne prvakinje med posameznicami Katharine Althaus zmagovalke ekipne tekme na nordijskem SP v Planici. Po številnih… »

Nordijska milja – predel v Kranjski Gori, kjer boste potešili vse svoje apetite

SiolNET 25.02.2023
V času svetovnega prvenstva v nordijskih športih, ki ga do 5. marca 2023 gosti Planica, se Kranjska Gora v predelu, ki so mu nadeli ime Nordijska milja, vsako popoldne prelevi v območje za pešce z največjim slovenskim food truck festivalom vseh… »

Zupančiča razjezil nerazumljiv kriterij sodniških ocen

RTV Slovenija 25.02.2023
"Mogoče smo razočarani nad četrtim mestom, smo pa veseli ekipnega pristopa," je po koncu moštvene tekme, ki so jo slovenske skakalke končale tik pod stopničkami, povedal glavni trener domače reprezentance Zoran Zupančič. 9,5 točke so Nika… »

Prvi mož stroke zadovoljen, razočaran in nekoliko jezen

SiolNET 25.02.2023
Na koncu je malo zmanjkalo, da bi slovenske skakalke na domačem nordijskem svetovnem prvenstvu osvojile medaljo. Pristale so na nehvaležnem četrtem mestu. Glavni trener reprezentance Zoran Zupančič je opozoril, kje so izgubljali točke, prav tako pa… »

Iz slovenskega tabora: "Najbolj boli to ..."

Zurnal24 25.02.2023
Nemke so postale nove svetovne prvakinje v smučarskih skokih, medtem ko so Slovenke po krčevitem boju ostale na nesrečnem četrtem mestu. Nemške smučarske skakalke so zmagovalke ekipne tekme na svetovnem prvenstvu v Planici. Po številnih težavah… »

Zmagale Nemke, Slovenke od medalje oddaljene deset točk

RTV Slovenija 25.02.2023
Slovenske skakalke na ekipni tekmi SP-ja v Planici niso ubranile srebrne medalje, osvojile so le 4. mesto. Prvakinje so zanesljivo postale Nemke s Katharino Althaus, druga je bila Avstrija z (v finalu izjemno) Evo Pinkelnig in tretja Norveška. Za… »

Slovenke ekipno tekmo zapuščajo z grenkim priokusom

Zurnal24 25.02.2023
Slovenske smučarske skakalke so na ekipni tekmi nordijskega SP v Planici osvojile nehvaležno četrto mesto. Nemške smučarske skakalke (843,8 točke) so na krilih planiške svetovne prvakinje med posameznicami Katharine Althaus zmagovalke ekipne tekme… »

Nemke zmagovalke ekipne tekme v Planici, Slovenke četrte

Slovenske novice 25.02.2023
Na stopničkah so ob Nemkah končale še Avstrijke (831,1 točke) in Norvežanke (828,6). Nemške smučarske skakalke (843,8 točke) so na krilih planiške svetovne prvakinje med posameznicami Katharine Althaus zmagovalke ekipne tekme na prvenstvu v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem