Povezane novice

Biden: Zelenski trenutno ne potrebuje bojnih letal F-16

Dnevnik 25.02.2023
Ameriški predsednik Joe Biden je v odzivu na kitajski mirovni načrt za Ukrajino v petkovem intervjuju za ABC News dejal, da je zamisel Kitajske, da bi se pogajala o izidu vojne, ki je za Ukrajino popolnoma nepravična, nerazumna. Dejal je tudi, da… »

Rusija ustavila dobavo nafte Poljski. Biden: Zelenski trenutno ne potrebuje letal F-16.

RTV Slovenija 25.02.2023
Ameriški predsednik Biden je "za zdaj" izključil možnost pošiljanja letal F-16 Ukrajini, češ da jih ta država zdaj ne potrebuje. Dejal je še, da ni dokazov, da bi Peking nameraval Rusiji dobavljati orožje. Medtem je Rusija ustavila dobavo nafte… »

Putin Poljakom zaprl še zadnji naftovod

Zurnal24 25.02.2023
Gre za edino pogodbo z rusko stranjo, ki je bila še veljavna. Poljski naftni koncern Orlen je danes sporočil, da je Rusija ustavila dobavo nafte državi prek naftovoda Družba. To glede na njihova zagotovila ne bo imelo posledic za Poljake - na to… »

Biden: Ideja, da bi se Kitajska lahko pogajala o izidu vojne, ni racionalna

Nova 24TV 25.02.2023
Foto: epa “Putin temu ploska, kako bi torej lahko bilo to dobro,” je kitajski mirovni načrt komentiral ameriški predsednik Joe Biden. Tudi Bidnov svetovalec za nacionalno varnost Jake Sullivan je zavrnil načrt z besedami, da bi se vojna lahko… »

Biden bo vnovič kandidiral za predsednika ZDA, a ne takoj

SiolNET 25.02.2023
Ameriški predsednik Joe Biden je v petkovem intervjuju za ameriško televizijo ABC News dejal, da se namerava potegovati za drugi predsedniški mandat, a tudi nakazal, da bi kandidaturo lahko napovedal šele čez nekaj časa. V odzivu na kitajski mirovni… »

Biden ni naklonjen kitajskemu mirovnemu načrtu za Ukrajino

Delo 25.02.2023
ZDA za zdaj Ukrajini ne bodo poslale bojnih letal F-16, saj da jih ukrajinski predsednik Zelenski trenutno ne potrebuje. Ameriški predsednik Joe Biden je v odzivu na kitajski mirovni načrt za Ukrajino v petkovem intervjuju za ABC News dejal, da je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem