Povezane novice

Vipotnik se ne ustavlja, Maribor prvi zasledovalec Olimpije

SiolNET 25.02.2023
V 24. krogu prve lige se je v nedeljo popoldne igral 110. štajerski derbi. Maribor je Celje premagal z 2:0 in je zdaj prvi zasledovalec Olimpije. Žan Vipotnik je zabil 11. gol na zadnjih sedmih tekmah. V zadnji tekmi kroga so Domžale z 2:0 premagale… »

Arsenal in City meljeta naprej, Chelsea že pet tekem brez zmage

SiolNET 25.02.2023
Vodilni Arsenal je v 25. krogu premier lige v gosteh premagal Leicester City, najbližji zasledovalec Manchester City pa je nadigral Bournemouth. Liverpool je nastopil prvič po evropskem polomu proti Realu (2:5) in znova razočaral, saj je remiziral pri… »

Lovili zmago in ostali neporaženi

Primorske 25.02.2023
Radomljani in Sežanci še naprej ostajajo neporaženi v spomladanskem nadaljevanju prve slovenske nogometne lige. V medsebojnem obračunu tekmecev za obstanek bi se obojim še kako prilegla zmaga, naposled pa so se morali sprijazniti tudi z remijem brez… »

Izjemna forma! Ronaldo se znaša nad tekmeci v Savdski Arabiji.

SiolNET 25.02.2023
Nova tekma, nov spektakel Cristiana Ronalda. Osemintridesetletni portugalski superzvezdnik še zdaleč ni za staro šaro, na gostovanju Al-Nassra pri Damacu je dosegel kar tri zadetke, vse tri že v prvem polčasu, in popeljal svoj klub na prvo mesto… »

Manchester United dvignil prvo lovoriko po šestih letih

SiolNET 25.02.2023
Na Wembleyju je v finalu angleškega ligaškega pokala Manchester United z 2:0 premagal Newcastle United. Rdeči vragi so tako osvojili prvo lovoriko po šestih letih! Srake, za katere je na zanje ''tekmi stoletja'' debitiral nemški vratar Loris Karius… »

Olimpija prevladovala tudi na derbiju v Kopru

Delo 25.02.2023
V uvodnih tekmah 24. kola slovenske nogometne prve lige brez golov med Bravom in Muro ter Radomljami in Taborom. Derbi 24. kola slovenskega nogometnega prvenstva v Kopru je pripadel Olimpiji. Dvoboj na Bonidiki je ponudil izjemno gledljivo predstavo, v… »

Kvesić se je odkupil za zgrešeno enajstmetrovko in zabil za zmago Olimpije

RTV Slovenija 25.02.2023
Štirikrat so nogometaši Olimpije v prvem polčasu zadeli okvir vrat Kopra in zapravili še enajstmetrovko, preden je srečanje na Bonifiki na začetku drugega polčasa z edinim golom odločil Mario Kvesić. Preostali dve tekmi sta se končali brez… »

Erling Haaland sklatil z vrha strelcev tudi Sergia Agüera

Delo 25.02.2023
V 25. kolu angleškega nogometnega prvenstva sta bili uspešni obe vodilni ekipi. V 25. kolu angleškega nogometnega prvenstva sta bili uspešni obe vodilni ekipi. Arsenal je z golom Gabriela Martinellija v prvi minuti drugega polčasa z 1:0 ugnal… »

Arsenal in Manchester City tokrat brez spodrsljaja

Dnevnik 25.02.2023
V 25. krogu angleškega nogometnega prvenstva sta bili uspešni obe vodilni ekipi. Arsenal je z golom Gabriela Martinellija v prvi minuti drugega polčasa z 1:0 ugnal Leicester, bolj prepričljiv je bil Manchester City, ki je v gosteh premagal Bournemouth… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem