Povezane novice

V Zalogu potrjena ptičja gripa

Gorenjski glas 25.02.2023
Zalog – Na kmetiji v Zalogu pri Cerkljah, kjer imajo okoli tisoč kokoši nesnic v prosti reji, je bila odkrita in potrjena visoko patogena aviarna influenca podtipa H5N1. Po navedbah Uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin so izvedeni… »

Na Gorenjskem potrdili ta nevaren virus

Zurnal24 25.02.2023
Državno središče za nadzor bolezni pa je v petek že določilo tudi območje z omejitvami in ukrepe, ki se izvajajo na tem območju. Nacionalni veterinarski inštitut je potrdil ptičjo gripo pri perutnini v prosti reji na območju občine Cerklje na… »

Pri perutnini na Gorenjskem potrdili ptičjo gripo

RTV Slovenija 25.02.2023
Veterinarji so potrdili ptičjo gripo pri perutnini v prosti reji na območju občine Cerklje na Gorenjskem. Nujni ukrepi za preprečevanje širjenja bolezni so bili že izvedeni, v petek pa je bilo določeno tudi območje z omejitvami. Bolezen so na… »

V Cerkljah potrdili ptičjo gripo pri perutnini

Delo 25.02.2023
Bolezen so potrdili v reji z okoli 1000 nesnicami, so zapisali v Upravi za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin. Nacionalni veterinarski inštitut je potrdil ptičjo gripo pri perutnini v prosti reji na območju občine Cerklje na Gorenjskem… »

Na Gorenjskem pri perutnini potrdili ptičjo gripo

SiolNET 25.02.2023
Nacionalni veterinarski inštitut je potrdil ptičjo gripo pri perutnini v prosti reji na območju občine Cerklje na Gorenjskem. Izvedli so nujne ukrepe za preprečevanje širjenja bolezni, državno središče za nadzor bolezni pa je v petek že… »

Na Gorenjskem potrdili ptičjo gripo v reji z okoli 1000 nesnicami

Slovenske novice 25.02.2023
Potrjen je podtip H5N1. Vse rejce pozivajo k pozornosti in doslednemu izvajanju ukrepov na območju z omejitvami. Pri perutnini na Gorenjskem je bila potrjena visoko patogena aviarna influenca podtipa H5N1, poroča Uprava za varno hrano, veterinarstvo in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem