Povezane novice

#foto Zmagovalec v Planici se skoka sploh ne spomni, Zajc: Druga serija je bila zelo vetrovna in nepoštena

Dnevnik 25.02.2023
Piotr Žyla (261,8 točke) je presenetljivi zmagovalec prve moške tekme svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici. Poljak je bil namreč po prvi seriji šele 13., v finalu pa je z rekordom skakalnice (105 metrov) ubranil naslov izpred dveh… »

"V nogah sem imel več, kot je na koncu 'ven prišlo'"

SiolNET 25.02.2023
Slovenski skakalni tabor je po sobotni tekmi za naslov svetovnega prvaka na srednji napravi Planico zapustil z grenkim priokusom. Anže Lanišek in Timi Zajc v finalni seriji nista bila na srečni strani razmer, končala sta na devetem in desetem mestu… »

Ugriznil se je v jezik glede vodenja tekme: Težko sem objektiven

SiolNET 25.02.2023
Razumljivo je bilo razočaranje v slovenskem skakalnem taboru po tekmi nordijskega prvenstva v Planici na srednji skakalnici veliko. Razmere v zraku so se spreminjale od tekmovalca do tekmovalca, vodstvo tekmovanja bi se lahko večkrat drugače odzvalo… »

Srečni Poljak z rekordom skakalnice s 13. mesta do zlata, Slovenci brez odličja

SiolNET 25.02.2023
Na nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici so danes podelili komplet medalj na posamični skakalni tekmi na srednji skakalnici. Zlata se je v hektični tekmi na meji regularnosti veselil branilec naslova iz Oberstdorfa, Poljak Piotr Žyla, ki je bil po… »

Hrgota: Tekma svetovnega prvenstva se ne sme tako odločati

RTV Slovenija 25.02.2023
Anže Lanišek in Timi Zajc sta bila na treningih in kvalifikacijah vselej na vrhu ali tik za njim, tako da je deveto oziroma deseto mesto na srednji skakalnici SP-ja v Planici precej manj od pričakovanj. Namesto medalje veliko razočaranje. Trener… »

"Če je treba skočiti tri metre čez rekord, nekaj ni v redu"

RTV Slovenija 25.02.2023
Anže Lanišek in Timi Zajc sta bila glede na skoke v vseh serijah pred tekmo svetovnega prvenstva na srednji skakalnici vroča slovenska aduta za kolajno, toda v zahtevnih razmerah sta ostala praznih rok. V tej zimi najboljša slovenska skakalca sta bila… »

V slovenskem taboru nezadovoljni: "Jutri jim bom jaz prišel pihat na senzorje!"

Zurnal24 25.02.2023
Slovenski skakalci so v razmerah na meji regularnosti ostali brez medalje. Piotr Žyla je presenetljivi zmagovalec prve moške tekme svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici. Poljak je bil namreč po prvi seriji šele 13., v finalu pa je z… »

Poljak z drugim skokom deklasiral vse tekmece v Planici

Delo 25.02.2023
Slovenski skakalci brez kolajne na posamični tekmi SP na srednji skakalnici. Piotr Žyla (261,8 točke) je presenetljivi zmagovalec prve moške tekme svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici. Poljak je bil namreč po prvi seriji šele 13., v… »

Slovenca izgubila boj za kolajne, veteran s 13. mesta do zlata

Zurnal24 25.02.2023
Slovenci na domačem svetovnem prvenstvu ostajajo brez odličja. Slovenski skakalci so po včerajšnjih kvalifikacijah, ko sta Anže Lanišek in Timi Zajc zasedla prvo in tretje mesto, sodili med favorite tekme na srednji skakalnici. Zajc po svojem skoku… »

Žyla ubranil naslov, Lanišek in Zajc na repu deseterice

Slovenske novice 25.02.2023
V nedeljo je na sporedu še zadnja tekma na manjši skakalnici, tekma mešanih ekip. Piotr Žyla (261,8 točke) je presenetljivi zmagovalec prve moške tekme svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici. Poljak je bil namreč po prvi seriji šele… »

Žyla s 13. mesta ubranil naslov, Slovenci brez kolajne

Primorske 25.02.2023
Piotr Žyla (261,8 točke) je presenetljivi zmagovalec prve moške tekme svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici. Poljak je bil namreč po prvi seriji šele 13., v finalu pa je z rekordom skakalnice (105 metrov) ubranil naslov izpred dveh… »

Klavrn pogled na Planico, a organizator pojasnjuje

SiolNET 25.02.2023
Za lepšo podobo Planice več kot očitno manjkajo navijači, ki jih je organizator nordijskega svetovnega prvenstva pričakoval v velikem številu. Tribune na skakalnem delu praktično samevajo, kar je velik udarec. Veliko se je že govorilo in pisalo o… »

Lanišek poskrbel za najlepše povabilo v Planico

Zurnal24 25.02.2023
Najboljši slovenski skakalec ta hip je dobil petkove kvalifikacije pred današnjo posamično preizkušnjo na SP v Planici. Najboljši slovenski smučarski skakalec Anže Lanišek je z zmago v kvalifikacijah na najlepši možen način povabil gledalce na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem