Povezane novice

Slovenijo pobelil sneg, na Primorskem močna burja

Primorske 26.02.2023
Po nekaj dnevih stabilnega in mirnega vremena je sneg danes pobelil večji del Slovenije. A ga je bilo večinoma le po nekaj centimetrov. Več težav je povzročala burja, ki je ponekod na Primorskem ovirala promet. LJUBLJANA > Največ snega je padlo v… »

Slovenijo pobelil sneg, na Primorskem močna burja

Dnevnik 26.02.2023
Večji del Slovenije je ponoči rahlo pobelil sneg, po večini države so ga zjutraj namerili kakšen centimeter. Zvečer in ponoči bo sneg rahlo naletaval le še v južni polovici Slovenije, napoveduje Arso. Na Primorskem medtem vztraja močna burja… »

Sunki tudi do 120 kilometrov na uro

Necenzurirano 26.02.2023
Temperature se bodo zopet spustile pod ničlo, na Primorskem bo pihal močan veter, sneg se poslavlja. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do 0, na Primorskem okoli 3 °C, prevladovalo bo oblačno vreme, krajša obdobja sončnega vremena bodo na… »

Sneg, burja in čistejši zrak, Arso izdal oranžno opozorilo!

Goriški portal 26.02.2023
Večji del Slovenije je pobelil sneg, na Primorskem piha močna burja, ki se čez dan krepi. V južni polovici Slovenije bo še rahlo snežilo. Zaradi vetra je ponekod že oviran promet. Popoldne bo oblačno, tu in tam se bo lahko oblačnost prehodno… »

Nekatere kraje v Sloveniji pobelil sneg, veter ponekod ovira promet

Delo 26.02.2023
Večji del Slovenije je pobelil sneg, po večini države so ga zjutraj namerili kakšen centimeter. Na Primorskem piha močna burja. Ponoči so se padavine okrepile in od vzhoda zajele večino države. Meja sneženja se je spustila do nižin. Zjutraj so… »

Poleg dežja in snega vremenska sprememba prinesla še ...

SiolNET 26.02.2023
"Vremenska sprememba je poleg dežja in snega prinesla tudi čist zrak," so na Twitterju objavili pri Agenciji RS za okolje (Arso). Padavine bodo sicer danes v večjem delu Slovenije ponehale, teden pred nami pa bo bolj ali manj oblačen. Vremenska… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem