Povezane novice

V Združenem kraljestvu zaradi pomanjkanja uvajajo količinske omejitve pri nakupu zelenjave

RTV Slovenija 26.02.2023
V Združenem kraljestvu se spoprijemajo s pomanjkanjem zelenjadnic na trgovskih policah. Največje trgovske verige, kot sta Tesco in Aldi, tako uvajajo količinske omejitve pri nakupu zelenjave. K pomanjkanju je med drugim prispeval nižji uvoz zaradi… »

Britanci omejeni pri nakupu paradižnika, paprike in kumaric

Dnevnik 26.02.2023
Na Otoku se soočajo s pomanjkanjem zelenjadnic na trgovskih policah, k čemur je med drugim prispeval nižji uvoz zaradi slabših letin v južni Evropi in severni Afriki. Največje trgovske verige, kot sta Tesco in Aldi, tako uvajajo količinske omejitve… »

Resna kriza na Otoku: zaradi pomanjkanja zelenjave omejitve nakupov

SiolNET 26.02.2023
Na Otoku se spopadajo s pomanjkanjem zelenjadnic na trgovskih policah, kar je med drugim povzročil nižji uvoz zaradi slabših letin v južni Evropi in severni Afriki. Največje trgovske verige, kot sta Tesco in Aldi, tako uvajajo količinske omejitve… »

Na Otoku zaradi pomanjkanja zelenjadnic uvedli omejitve nakupov za državljane

Delo 26.02.2023
Krizo pomanjkanja zelenjave dodatno zaostruje manjša proizvodnja v rastlinjakih doma in na Nizozemskem zaradi visokih stroškov energije. Na Otoku se soočajo s pomanjkanjem zelenjadnic na trgovskih policah, k čemur je med drugim prispeval nižji uvoz… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem