Povezane novice

#foto #video Na Hrvaških cestah ujetih 500 ljudi, nekateri kaos povzročali z letnimi gumami

Dnevnik 26.02.2023
Prometni kaos sta v nedeljo in ponedeljek na Hrvaškem povzročila močno sneženje in veter, ki sta ju na Kvarnerju spremljala tudi neurja. Dalmacija je bila tudi zaradi avtov, ki so obtičali na cestah, več kot 24 ur odrezana od sveta. Ceste so bile… »

Med Dalmacijo in notranjostjo Hrvaške zaradi snežnega neurja zaprte vse ceste

RTV Slovenija 26.02.2023
Na Hrvaškem so zaradi neurja in snega popoldne za vsa vozila zaprli vse ceste iz Dalmacije proti notranjosti države in obratno. Burja in orkanski veter sta največje preglavice povzročala na širšem območju Reke. Veter je na širšem območju Reke… »

Kaos na Hrvaškem. Ljudi rešujejo na cestah, nekateri več ur popolnoma zatrpani.

Zurnal24 26.02.2023
Na Hrvaškem danes prava snežna drama. Kot smo že poročali, na Hrvaškem so danes zaradi neurja in snega popoldne za vsa vozila zaprli vse ceste iz Dalmacije proti notranjosti države in obratno. Na cestah v Liki in Gorskem kotarju vladajo zimske… »

Na Hrvaškem hude težave zaradi vremena

Zurnal24 26.02.2023
Dalmacija odrezana od notranjosti. Na Hrvaškem so danes zaradi neurja in snega popoldne za vsa vozila zaprli vse ceste iz Dalmacije proti notranjosti države in obratno. Veter je na širšem območju Reke podiral drevesa in povzročil škodo na… »

Zaradi neurja zaprte vse ceste iz Dalmacije proti notranjosti Hrvaške

Delo 26.02.2023
Najmočnejši sunek vetra so zabeležili na mostu na Krk, in sicer 168 kilometrov na uro. Na Hrvaškem so danes zaradi neurja in snega popoldne za vsa vozila zaprli vse ceste iz Dalmacije proti notranjosti države in obratno. Burja in orkanski veter sta… »

Kaos na hrvaški obali, ceste v Dalmacijo zaprte

SiolNET 26.02.2023
Na Hrvaškem so danes zaradi neurja in snega popoldne za vsa vozila zaprli vse ceste iz Dalmacije proti notranjosti države in obratno. Burja in orkanski veter sta največje preglavice povzročala na širšem območju Reke. Najmočnejši sunek vetra so… »

Na Hrvaškem zaradi neurja in snega zaprte vse ceste iz Dalmacije proti notranjosti

Primorske 26.02.2023
Na Hrvaškem so danes zaradi neurja in snega popoldne za vsa vozila zaprli vse ceste iz Dalmacije proti notranjosti države in obratno. Burja in orkanski veter sta največje preglavice povzročala na širšem območju Reke. Najmočnejši sunek vetra so… »

Zaprte vse ceste iz Dalmacije proti notranjosti, veter do 168 km/h (FOTO)

Slovenske novice 26.02.2023
Veter je na širšem območju Reke podiral drevesa in povzročil škodo na avtomobilih in strehah hiš. Na Hrvaškem so zaradi neurja in snega popoldne za vsa vozila zaprli vse ceste iz Dalmacije proti notranjosti države in obratno. Burja in orkanski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem