Povezane novice

Super “tatinska” sobota

Primorske 27.02.2023
Bogat plen sta najmanj dva vlomilca v soboto odnesla iz dveh izolskih kleti, na Grintovcu je tat izpraznil barako, tatovi “nižjega ranga” so kradli v koprski in postojnski trgovini, na Krasu pa so vlamljali v hiše ter iskali denar in zlatnino… »

Trenerska šok terapija je prinesla nov šok

Primorske 27.02.2023
Trenerska šok terapija je v tabor Gorice prinesla nov šok. Na zadnji tekmi 24. kroga državnega prvenstva so Domžale po zmagi z 2:0 odnesle tri točke iz novogoriškega športnega parka, kjer je bilo sinoči veliko vetra in malo dobrega nogometa. NOVA… »

Remi je osrečil predvsem gostitelje

Primorske 27.02.2023
Vrhunec 16. kroga v prvi A ligi za rokometaše je bil sinočnji obračun vodilnih Celjanov in Velenjčanov v Zlatorogu. Koprčani pa so pred sobotnim obiskom prvakov osvojili le točko v Mariboru. Koprčani, ki so se pred torkovim zaostalim dvobojem 15… »

Tokrat popolna primorska ničla

Primorske 27.02.2023
Po počitniškem premoru se je nadaljevalo prvoligaško namiznoteniško prvenstvo. Obe primorski ženski ekipi, Arrigoni Izola in Mahle Letrika Vrtojba sta ostali praznih rok, v prihodnjem krogu v soboto pa se bosta v Izoli pomerili med seboj. V prvi… »

Eni v Pariz, drugi v Toskano, tretji pa v Istro

Primorske 27.02.2023
Kolesarska sezona bo marca dobila silovit pospešek. Za dobro popotnico je včeraj na dirki Kuurne-Bruselj-Kuurne s tretjim mestom poskrbel Matej Mohorič. Enodnevna belgijska klasika je pripadla domačinu Tiesju Benootu. BRUSELJ > Tudi sicer je bila… »

Denar za ukrepe, ki pa jih to poletje še ne bo

Primorske 27.02.2023
Vlada je zagotovila 2,6 milijona evrov za kratkoročne projekte, s katerimi naj bi Istra do poletja dobila dodatne količine vode. Minister za naravne vire Uroš Brežan je izpostavil, da se s tem znatno izboljšuje oskrba s pitno vodo že za letošnje… »

Na desnici ni navdušenja nad združevanjem s SDS

Primorske 27.02.2023
Na lanskih volitvah potolčena SDS želi posrkati sorodne stranke in že preigrava scenarije, po katerih bi Janša še četrtič prevzel vodenje slovenske vlade. Največji adut predsednika SDS za naslednje volitve je Anže Logar. LJUBLJANA > Čeprav od… »

Z ogorkom zanetil požar, prijavili so ga inšpekciji

Primorske 27.02.2023
Postopki proti Ljubljančanu, ki je na predvečer kulturnega praznika s cigaretnim ogorkom nad Rakitovcem zanetil velik požar, še niso povsem končani. Z njim se bodo ukvarjali na pristojnem inšpektoratu za varstvo pred naravnimi in drugimi nesrečami… »

Med starim železom tudi Pips, pralni prašek Jolly in vrečke za mleko

Primorske 27.02.2023
Čiščenje udornice Ravnica pri Jurščah na Pivškem, ki velja za najbolj onesnaženo jamo v državi, gre h koncu. Iz jame so doslej odstranili blizu 2000 kubičnih metrov odpadkov, kar je tretjino več, kot so sprva načrtovali in dve tretjini vseh… »

Po Cankarjevi bodo delne zapore zaradi nove kolesarske steze

Primorske 27.02.2023
Cankarjeva ulica bo do septembra dobila kolesarsko stezo po vsej svoji dolžini. Gradbinci se bodo danes lotili del, zaradi tega bodo po posameznih odsekih ulice delne zapore ceste in pločnika. Na mestni občini pravijo, da bodo kljub oviram dostopi do… »

Hiške v Coppovem parku poslej osem mesecev na leto

Primorske 27.02.2023
V izolski občini iščejo novega direktorja Komunale, a bo mandat prav kmalu potekel tudi v.d. direktorice Centra za kulturo, šport in prireditve (CKŠP) Branislavi Lipar, ne samo Denisu Beletu iz Komunale. Ob prireditvenem prizorišču v Coppovem parku… »

Izolanke so se uspele rešiti

Primorske 27.02.2023
Minuli konec tedna je bil rezerviran za povratno tekmo kvalifikacij za obstanek v najboljši (modri) skupini ženske državne rokometne lige. Zmagovalec - in to je Trgo ABC Izola - se je s tem tudi zadnji uvrstil v četrtfinale državnega prvenstva. Danes… »

V Bonifiki revija mladih upov

Primorske 27.02.2023
Vedno kritična slovenska košarkarska javnost je spremljala kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2023 z dokaj mešanimi občutki, saj je bil vsak poraz kot običajno sprejet napol tragično, toda ko je bilo najbolj potrebno, je pomlajena reprezentanca… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem