Povezane novice

Z letnimi gumami v boj s snegom

Dnevnik 27.02.2023
V nedeljo in ponedeljek sta na Hrvaškem prometni kaos povzročila močno sneženje in veter, ki so ju ponekod spremljala neurja. Dalmacija je bila tudi zaradi avtomobilov, ki so obtičali v snegu, več kot 24 ur odrezana od sveta, včeraj popoldne pa so… »

Prometni kaos pri južnih sosedih: Dalmacija je odrezana od sveta (FOTO)

Slovenske novice 27.02.2023
Mnoge ceste so neprevozne, opozarjajo na burjo z močnimi sunki vetra. Na novo zapadli sneg je v nedeljo na Hrvaškem povzročil pravi kaos, a razmere danes zjutraj niso bistveno boljše, poročajo hrvaški mediji. Kolapsu na avtocestah ni videti konca… »

Na Hrvaškem za osebna vozila odprta avtocesta proti Splitu

Primorske 27.02.2023
Na Hrvaškem, kjer je bila Dalmacija od nedelje popoldne zaradi slabega vremena odrezana od preostalega dela države, so danes popoldne za osebna vozila odprli avtocesto proti Splitu, še naprej pa je zaprta v smeri proti Zagrebu, je sporočil Hrvatski… »

'ZVER Z VZHODA' OHROMILA HRVAŠKO: Dalmacija zaradi snega še vedno odrezana od preostalega dela države (FOTO,VIDEO)

Regional 27.02.2023
Na Hrvaškem so zaradi močnega vetra, vozil, ki so obtičala na cesti, in nanosov snega že več kot 20 ur zaprte vse ceste iz Dalmacije proti notranjosti države in obratno. 'Zver z vzhoda', kot so vdor hladnega zraka in obilne snežne padavine… »

Ujete voznike reševali z motornimi sanmi, s plugi prevozili že 75.000 km

24ur 27.02.2023
Razmere na Hrvaškem se še ne umirjajo. Noč in jutro sta prinesla novo pošiljko snega, ki promet otežuje predvsem pri Dalmaciji. Avtoceste iz notranjosti proti morju so se sicer znova pretočne, a kolone ostajajo. Da bi rešili ujete voznike, so se… »

FOTO: Kalvarija v Dalmaciji, opozarjajo pred močno, celo orkansko burjo

Necenzurirano 27.02.2023
Na Hrvaškem še vedno odstranjujejo posledice orkanske burje in obilnih snežnih padavin, zaradi katerih je Dalmacija ostala odrezana od sveta. Vremenske razmere so še naprej slabe. Kot smo že poročali, se je Dalmacija včeraj popoldne znašla v… »

Na Hrvaškem odprli cesto proti Splitu, proti Zagrebu še ne

Delo 27.02.2023
Iz Dalmacije lahko osebna vozila proti notranjosti države vozijo po Jadranski magistrali. Ponekod so sicer zapore. Na Hrvaškem, kjer je bila Dalmacija od nedelje popoldne zaradi slabega vremena odrezana od preostalega dela države, so danes popoldne za… »

Avtocesta proti Splitu odprta za osebna vozila, zaprta pa je še vedno v smeri Zagreba #video

SiolNET 27.02.2023
Na Hrvaškem, kjer je bila Dalmacija od nedelje popoldne zaradi slabega vremena odrezana od preostalega dela države, so danes popoldne za osebna vozila odprli avtocesto proti Splitu, še naprej pa je zaprta v smeri proti Zagrebu, je sporočil Hrvatski… »

Na Hrvaškem odprli avtocesto A1 v smeri Splita, v smeri Zagreba ostaja zaprta

RTV Slovenija 27.02.2023
Hrvaško je v nedeljo zajelo snežno neurje in povzročilo prometni kaos, zaradi česar je na poti obstalo okoli 500 ljudi, ki so se zatekli v sprejemne centre. Popoldne so znova odprli avtocesto A1 v smeri proti Splitu, v nasprotni smeri ostaja zaprta… »

Drama v Dalmaciji: Odrezani od sveta, ljudje spali v avtomobilih

Zurnal24 27.02.2023
Hrvaški mediji poročajo o pravcatem cestnem kolapsu, zaradi katerega je Dalmacija "odrezana od sveta". Avtocesta je zaprta zaradi snega in vetra. Jutranji podatki z meteorološke postaje Gospić kažejo na to, da je tam padlo 70 centimetrov snega, na… »

Dalmacija še vedno odsekana od preostale Hrvaške

Necenzurirano 27.02.2023
Orkanska burja na Jadranu in obilne snežne padavine v notranjosti so botrovale zaprtju praktično vseh cest proti hrvaški obali. Včeraj popoldne je zaradi obilnega sneženja in močnega vetra prišlo do popolnega kaosa na cestah proti Dalmaciji, ki je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem