Povezane novice

Vreme bo pretežno oblačno

Dnevnik 27.02.2023
Zvečer in ponoči bo pretežno oblačno, nekaj jasnine bo občasno predvsem na Primorskem in ponekod na severovzhodu države. V južnih krajih bo občasno lahko naletaval sneg. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja, je zapisano na… »

Na slovenski obali več kot tri metre visoki valovi

SiolNET 27.02.2023
Včeraj so bili ob močni burji na oceanografski boji, ki je 1,5 navtične milje pred Piranom, zabeleženi valovi, višji od treh metrov, sporoča agencija za okolje. 🌬 Najmočnejše burje pri nas se običajno pojavijo februarja in marca, ko se… »

Pozor, v sredo nova pošiljka snega, tukaj ga bo zapadlo največ

Zurnal24 27.02.2023
V sredo lahko nekateri deli Slovenije pričakujejo novo snežno pošiljko. Ta konec tedna je sneg pobelil nižine, a več kot očitno se bo to kmalu ponovilo. Danes bo prevladovalo pretežno oblačno vreme, nekaj več sončnih žarkov lahko občasno… »

Sneg, burja in čistejši zrak, Arso izdal oranžno opozorilo!

Nova 24TV 27.02.2023
Foto: Pixabay Večji del Slovenije je pobelil sneg, na Primorskem piha močna burja, ki se čez dan krepi. V južni polovici Slovenije bo še rahlo snežilo. Zaradi vetra je ponekod že oviran promet. Popoldne bo oblačno, tu in tam se bo lahko oblačnost… »

Razmere na cestah ob 5. uri

Nova 24TV 27.02.2023
Večinoma oblačno, ponekod rahlo sneži ali pada zrnat sneg, na Primorskem piha močna burja s sunki do 120 kilometrov na uro. Voznikom priporočajo previdno vožnjo, upoštevanje varnostne razdalje ter prilagoditev hitrosti voznim razmeram. V Novem… »

Vreme: Danes bo pretežno oblačno, nekaj sonca bo občasno le na Primorskem

Dnevnik 27.02.2023
Predvsem v južnih krajih bo občasno naletaval sneg. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna do močna burja, ki bo čez dan nekoliko oslabela. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem okoli 7 stopinj Celzija, je zapisano na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem