Povezane novice

Zelenski: Vem, kdo bo na koncu ubil Putina #vŽivo

SiolNET 27.02.2023
"Vem, kdo bo na koncu ubil Putina. To bo nekdo iz njegovega najožjega kroga tesnih svetovalcev," je v dokumentarcu Leto ukrajinskega novinarja Dmitra Komarova dejal ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. Medtem ukrajinske sile poročajo o novih… »

Kremelj: Ni pogojev za mirno rešitev konflikta. Novi ruski napadi na Bahmut.

RTV Slovenija 27.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je odstavil visokega poveljnika ukrajinskih sil v Donbasu Edvarda Moskaljova, razloga ni navedel. V napadu brezpilotnega letala na letališču v bližini beloruske prestolnice Minsk je bilo poškodovano rusko… »

Ukrajina: Rusija izvaja največjo prisilno deportacijo otrok v sodobni zgodovini

24ur 27.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je vrhovnega vojaškega poveljnika Eduarda Moskaljova razrešil dolžnosti, razloga za to pa ni navedel. Ukrajinski minister za zunanje zadeve Dmitro Kuleba pa je medtem Rusijo obtožil "genocidnega zločina"… »

Ruske sile na območju Bahmuta izvedle več napadov

Primorske 27.02.2023
Na območju Bahmuta, ki je že tedne prizorišče hudih spopadov med ukrajinskimi in ruskimi silami, je ruska vojska danes izvedla več napadov, v katerih je zadela ukrajinsko skladišče streliva, so sporočili iz Moskve in dodali, da je rusko topništvo… »

Hrvaška Ukrajini domnevno dobavlja 14 vojaških helikopterjev

Delo 27.02.2023
To bi bila ena od največjih donacij helikopterjev katere od zavezniških držav Ukrajini. Hrvaška bo po poročanju časnika Jutarnji list Ukrajini v kratkem dobavila 14 transportnih helikopterjev tipa Mil Mi-8. Vlada v Zagrebu pisanja časnika ni… »

Zelenski odstavil visokega poveljnika ukrajinskih sil

Mladina 27.02.2023
Ukrajinski predsednik razloga za odstavitev Edvarda Moskaljova ni navedel. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je z odlokom, izdanim v nedeljo zvečer, odstavil visokega poveljnika ukrajinskih sil v Donbasu Edvarda Moskaljova. Razloga za to… »

Zelenski odstavil visokega poveljnika vojske v Donbasu

Dnevnik 27.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je z odlokom, izdanim v nedeljo zvečer, odstavil visokega poveljnika ukrajinskih sil v Donbasu Edvarda Moskaljova. Razloga za to odločitev ob tem ni navedel. Medtem so iz Londona sporočili, da naj bi bila Moskva… »

Zelenski ve, kdo bo ubil Putina

Necenzurirano 27.02.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski meni, da bo ruskemu predsedniku Vladimirju Putinu »nož v hrbet zarinil« nekdo iz njegovega ožjega kroga. Ko bo prišlo do nazadovanja na bojišču, sporov v Kremlju in bitko za oblast, bo Putina izdal eden od… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem