Povezane novice

Vse štiri Slovenke na tekmo, kvalifikacije Althausovi, ki napada četrto zlato

SiolNET 28.02.2023
V Planici se je s kvalifikacijami na veliki skakalnici nadaljevalo svetovno nordijsko prvenstvo. Kvalifikacije so pripadle Nemki Katharini Althaus, ki je osvojila že tri zlata odličja, druga je bila Kanadčanka Alexandria Loutitt, tretja pa Maren… »

Nika Križnar pred vsemi na treningu, Ema Klinec peta v kvalifikacijah

Slovenske novice 28.02.2023
Prvenstvo je zaradi poškodbe predčasno sklenila Japonka Sara Takanashi, ki je na srednji skakalnici grdo padla. Vse štiri slovenske smučarske skakalke so se prek današnjih kvalifikacij uvrstile na sredino tekmo na veliki skakalnici na svetovnem… »

Vse Slovenke skozi kvalifikacijsko sito

RTV Slovenija 28.02.2023
Kvalifikacije smučarskih skakalk na veliki skakalnici je dobila Nemka Katharina Althaus (122,2 točke, 129,0 metra). Vse Slovenke so se uvrstile na sredno tekmo, najboljša med njimi je bila Ema Klinec (108,4 točke/122,0 metra), ki je zasedla peto… »

Eva Urevc dvajseta v teku na 10 km

24ur 28.02.2023
Američanka Jessie Diggins je svetovna prvakinja v smučarskem teku na 10 km s posamičnim startom na svetovnem prvenstvu v Planici. Preostali kolajni sta osvojili Švedinji, srebrna je bila Frida Karlsson, bronasta pa Ebba Andersson. Najboljša Slovenka… »

Prvi mož SZS o slabšem obisku v Planici in organizaciji, ki dobiva pohvale

SiolNET 28.02.2023
"Prvenstvo v Planici je pod nadzorom, organizacija je pod nadzorom, priložnosti, da bi pripeljali veliko tujcev in Slovencev, nam zaradi različnih razlogov ni uspelo izkoristiti. Nekaj se bomo vsi naučili in prevzeli odgovornost. Če je komu žal, je… »

Predsednik SZS in OK Planica prevzema vso odgovornost za slabši obisk

Delo 28.02.2023
Enzo Smrekar kljub slabši prodaji vstopnic verjame, da nordijsko SP ne bo pridelalo izgube. Odlična televizijska gledanost v Nemčiji in Skandinaviji. V nadaljevanju preberite: Katere zastavljene cilje uresničujejo planiški prireditelji, kako na… »

Navijači v Planici so jo ponesli

SiolNET 28.02.2023
Eva Urevc, trenutno naša najboljša tekačica na smučeh, je na nordijskem svetovnem prvenstvu v Planici na 10-kilometrski razdalji bila še najbolj zadovoljna. Kaj pa je povedala glede navijačev na domačem prvenstvu? Sportal Američanka Jessie Diggins… »

Američanka drugič v zgodovini zlata, Eva Urevc najboljša Slovenka

Delo 28.02.2023
Američanka Jessica Diggins je svetovna prvakinja v smučarskem teku na 10 km s posamičnim štartom na svetovnem prvenstvu v Planici. Preostali kolajni sta osvojili Švedinji, srebrna je bila Frida Karlsson, bronasta pa Ebba Andersson. Najboljša… »

Jessie Diggins premagala obe Švedinji, Eva Urevc 20.

Dnevnik 28.02.2023
Američanka Jessie Diggins je svetovna prvakinja v smučarskem teku na 10 km s posamičnim startom na svetovnem prvenstvu v Planici. Preostali kolajni sta osvojili Švedinji, srebrna je bila Frida Karlsson, bronasta pa Ebba Andersson. Najboljša Slovenka… »

Jessie Diggins preprečila dvojno švedsko slavje; Eva Urevc 20.

RTV Slovenija 28.02.2023
Američanka Jessie Diggins je nova svetovna prvakinja v teku na 10 km v prostem slogu. Tekmo na SP-ju v nordijskem smučanju je v Planici končala pred švedskim dvojcem Karlsson in Andersson. Eva Urevc je bila 20. Američanka je po petini preizkušnje… »

Američanka prekinila švedsko dominacijo

Zurnal24 28.02.2023
Švedinje so v Planici na četrti preizkušnji prvič ostale brez zlata. Američanka Jessie Diggins je svetovna prvakinja v smučarskem teku na 10 km s posamičnim startom na svetovnem prvenstvu v Planici. Preostali kolajni sta osvojili Švedinji, srebrna… »

Odličen obet pred žensko tekmo na veliki napravi

Zurnal24 28.02.2023
Dve Slovenki sta pokazali izvrstne skoke. Slovenska skakalka Nika Križnar je odlično nastopila na današnjem treningu na veliki skakalnici na svetovnem prvenstvu v Planici, saj je bila v dveh serijah najboljša. Dobro se je odrezala tudi Ema Klinec, ki… »

Nika Križnar na treningu pred vsemi, bolje tudi Ema Klinec

Delo 28.02.2023
Slovenska skakalka Nika Križnar je odlično nastopila na torkovem treningu na veliki skakalnici na svetovnem prvenstvu v Planici. Nika Križnar je bila v dveh serijah najboljša. Dobro se je odrezala tudi Ema Klinec, ki je bila prav tako vselej med… »

Nika Križnar na treningu pred vsemi, bolje tudi Ema Klinec

Dnevnik 28.02.2023
Slovenska skakalka Nika Križnar je odlično nastopila na današnjem treningu na veliki skakalnici na svetovnem prvenstvu v Planici, saj je bila v dveh serijah najboljša. Dobro se je odrezala tudi Ema Klinec, ki je bila prav tako vselej med najdaljšimi… »

Zajc si nima česa očitati in že komaj čaka na selitev

SiolNET 28.02.2023
Vse od prihoda na nordijsko svetovno prvenstvo v Planico Timi Zajc kaže dobre skoke. Z ekipo se je razveselil bronastega odličja na tekmi mešanih ekip, krajši konec pa je potegnil na posamični, kjer je spadal v krog favoritov za najvišja mesta. Imel… »

Prevčeve slabe slutnje se uresničujejo

Delo 28.02.2023
Kar zadeva število gledalcev ob skakalnicah in tekaških progah v dolini pod Poncami, bo nordijsko SP v Planici prej polom kakor uspešnica. V nadaljevanju preberite: Kaj so planiški prireditelji glede vstopnic zatrjevali še teden dni pred začetkom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem